Simona Hapciuc, probleme mari de sănătate după experiența din Republica Dominicană: „Am sângerări nazale”

Data publicării:
Simona Hapciuc, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Hapciuc, sursa foto Instagram

Simona Hacpiuc, despre experiența în Republica Dominicană și despre problemele cu care s-a întors în România. 

Chiar dacă a fost foarte dezamăgită atunci când a plecat acasă din cadrul competiției „Survivor România” de la KanalD, Simona Hapciuc le-a împărtășit fanilor de pe Instagram că este foarte fericită de când șia revăzut băiețelul. Vedeta este îngrijorată din cauza problemlor de sănătate cu care se confruntă atât ea, cât și micuțul ei. 


 Faimoasa Simona Hapciuc a fost eliminată din competiția Survivor. Publicul a vrut-o acasă


”Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu.
În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.


Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv.


Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo”, a spus Simona Hapciuc.


Se pare că la doar câteva zile după ce a ajuns în România, starea de sănătate a Simonei s-a înrăutățit. Fosta concurentă de la „Survivor România” le-a spus fanilor de pe Instagram că băiețelul ei, Dimitrie, dă semne că ar fi răcit, iar ea are dureri foarte mari. 


"Hello, dragilor! Eu și Dimitrie vrem să vă mulțumim mult pentru toate mesajele pline de iubire și de încurajare pe care ni le-ați trimis, de la apariția venirii mele în București.


Din păcate, nici unul dintre noi nu se simte foarte bine, Dimitrie dă semne de o răceală, iar eu am sângerări nazale și dureri foarte mari de cap, așa că încercăm să avem cât mai mult grijă de noi, motiv pentru care nu sunt nici foarte prezentă pe rețelele de socializare. Promit că în câteva zile revin în forță. Mulțumesc", a scris Simona Hapciuc pe contul său de Instagram.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel