Simona Hapciuc a recunoscut tot. Cum și-au bătut joc colegii de la Survivor 2021 de șansele ei

Data publicării:
Simona Hapciuc, foto Survivor Romania
Descriere foto: Simona Hapciuc, foto Survivor Romania

Simona Hapciuc a dezvăluit cum și-au bătut colegii de la Survivor 2021 joc de șansele ei.

Simona Hapciuc este una dintre concurentele celei mai dure competiții, Survivor România 2021. În vârstă de 31 de ani, aceasta consideră că a fost jucată pe degete de către colegii ei, în special de băieți, care voiau să fie eliminate doar fetele. Mai mult decât atât, simona Hapciuc a mărturisit că există și un top al eliminărilor.

”Jador, Culiță, Roxana Nemeș și Majda erau în topul meu înaintea mea, pe lista eliminărilor. Pe fete le consideram mai slabe din punct de vedere sportiv, iar pe băieți i-am văzut eu mai slab pregătiți, pentru că nu dădeau totul pe traseu. Mi s-a părut nedreaptă eliminarea mea. Încă trei-patru săptămâni nu trebuia să intre în discuție votarea mea”, a spus Simona Hapciuc pentru Click.

Vedeta a mai spus că băieții din echipa Faimoșilor vor să elimine toate fetele din concurs, fiind, de altfel, planurile lui Zanni, Jador și Culiță, care se vedeau în finală. De asemenea, aceasta consideră că eliminarea sa din competiție nu a fost una justificată.

”Ei s-au justificat prin prisma faptului că aș avea o problemă la genunchi. Nu este adevărat, primisem acordul medicului, în urma unui RMN, să continui jocul. În săptămâna în care m-au votat, ar fi trebuit să fie la eliminați Roxana Nemeș și Morosanu, iar favoritul publicului să o propună pe Majda. Culiță nu a dorit să-l voteze pe Moroșanu și au decis să mă voteze pe mine, gândindu-se că nu voi ieși. S-au jucat cu șansele mele și am fost cel mai puțin votată de public. Au jucat ruleta rusească în cazul meu”, a mai spus Simona Hapciuc pentru sursa citată.

Exceptând toate astea, Simona Hapciuc a vorbit și despre lecția pe care a învățat-o în acest concurs.

”În continuare Dumnezeu îmi dă aceeași lecție: să nu am încredere în oameni și să nu mai fiu atât de naivă și împăciutoare. Dar există o lecție extraordinară cu care eu am plecat de la Survivor România. Sunt implicată într-o asociație (...), care ajută oamenii bătrâni, le construim case și îi ajutăm pe copiii care trăiesc în condiții greu de imaginat. Când eram în competiție și nu aveam ce să mâncăm, mă gândeam la toate cazurile unde noi am dat o mână de ajutor, la copiii care nu au ce mânca, nu au un acoperiș deasupra capului.

Am simțit o parte din viața lor și am înțeles că Dumnezeu vrea să mă ocup din ce în ce mai mult de acest proiect de suflet, mi-a arătat o parte din viața oamenilor cărora noi le întindem o mână în momentele grele. Am donat o parte din banii câștigați, aș fi dorit să donez jumătate din premiu dacă aș fi câștigat Survivor România, mă simt îndatorată să fac și mai mult pentru ei. Am învățat că în viață nu este nevoie să calci pe cadavre, nu pot și n-am încercat să fac asta”, a spus fosta concurentă de la Survivor România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel