Simona Halep s-a vaccinat ANTI-COVID. Primele declarații ale sportivei: „Este spre binele tuturor„

Data publicării:
RO Vaccinare, sursa facebook
Descriere foto: RO Vaccinare, sursa facebook

Simona Halep a primit prima doză a vaccinului anti-COVID. Sportiva a făcut și primele declarații.

În această dimineața, Simona Halep a primit prima doză a vaccinului anti-COVID. Aceasta a mărturisit că este un pas important care îi oferă liniște și speranța că lucrurile vor reveni la normal cât mai repede.

Aceasta a declarat că a venit cu sufletul la gură să facă serul Pfizer BioNTtech și că se simte foarte bine, fără să aibă reacții adverse.

„Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi de aceea am şi hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper ca oamenii să se vaccineze” a spus Halep, care la ieşirea de la Institul Cantacuzino a primit flori.

„Am primit flori, mă bucur tare mult că am venit aici și le mulțumesc. Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește acest lucru, faptul că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar voi avea grijă și voi încerca să mă protejez cât se poate de mult“, a precizat Simona Halep.

Simona Halep a mărturisit că nu se teme de reacții adverse și speră să nu le aibă niciodată.

„Sunt bine acum, nu sunt reacții adverse și sper să nu am niciodată.

Am în plan să joc Dubai, voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc. 100% vreau să merg la Olimpiadă și vreau să fac și o treabă bună. Îmi doresc dare mult o medalie și să ne bucurăm de momentul de acolo. Mai puțin contează locul din clasament pe care sunt. Probabil prin mai-iunie vom începe să ne antrenăm pentru Olimpiadă.

Încă odată, dacă este singura modalitate de a scăpa de pandemiei, consider că e un lucru potrivit să facem vaccinul, dar, repet, fiecare decide pentru el însă, sfatul meu este să-l facem“, a conchis Simona Halep.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel