Simona Halep, probleme grave de sănătate: "E cumplit și frustrant"

Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă. Tenismena are dureri cumplite pe care le gestionează cu greu.

Problemele la spate nu îi dau pace celei mai valoroase jucătoare de tenis din România. Simona Halep a dezvăluit într-un interviu că are probleme de sănătate. Pe când avea doar 17 ani, aceasta a fost diagnosticată cu patru hernii de disc. Pe parcurs, situația s-a înrăutățit, iar Simona Halep a mărturisit faptul că are dureri cumplite, în prezent având nu mai puțin de patru hernii, pe care le gestionează cu greu.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a declarat Simona Halep, potrivit ProTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel