Simona Halep, primele declarații după ce a semnat actele de divorț: Am decis...

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Halep a făcut primele declarații după ce a semnat actele de divorț.

Simona Halep a postat, pe rețelele de socializare, un scurt mesaj în care roagă presa să îi respecte intimitatea. Sportiva a divorțat azi de Toni Iuruc, în prezența notarului, după un an de căsnicie. 

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a transmis Simona Halep. 

 

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio, oficial, după un an de căsnicie. Sportiva și omul de afaceri au mers astăzi la notar pentru a semna actele de divorț.

Mai mulți jurnaliști au fost prezenți la fața locului, fapt care părea care ar fi deranjat-o pe sportivă,  dar nu și pe soțul ei, care părea binedispus și pus pe glume. După ce a semnat actele de divorț, Toni Iuruc chiar a făcut și o glumă. 


„Fac o glumă! E ca eliminarea din turul I de la US Open.”, a declarat Toni Iuruc pentru wowbiz.ro, făcând aluzie la eșecul pe care fosta sa soție l-a avut recent. 

Întrebat dacă există vreo șansă de împăcare, Toni Iuruc a spus că „merge doar înainte”.

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. (...) Mergem doar înainte, așa e în viață!', le-a declarat Toni Iuruc jurnaliștilor, la ieșirea din cabinetul notarului, potrivit PRO TV. 

 

Ce au de împărțit Simona Halep și Toni Iuruc

Cei doi nu ar avea nimic de împărțit, asta pentru că au discutat încă de la început că în cazul unei separări vor pleca exact așa cum au intrat în relație. Momentan, sportiva nu a făcut niciun fel de declarații despre ultimele informații apărute în presă. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel