Simona Halep, motiv de mare bucurie. Sportiva a fost nașă de botez. Ce ținută a purtat soția lui Toni Iuruc /FOTO

Data publicării:

Simona Halep a fost nașă de botez pentru fetița unor buni prieteni de-ai săi. Cum a fost surprinsă celebra sportivă?

Simona Halep a avut zilele acestea motiv de mare bucurie. Chiar în seara în care a împlinit vârsta de 30 de ani, aceasta a fost nașă de botez. Sportiva a creștinat fetița unor buni prieteni de-ai săi și s-a distrat până în zori la petrecere. 


Cosmin Hodor și Irina Antonie au ales-o pe Simona Halep să fie nașa de botez a fetiței lor, pe nume Ava. Sportiva a ales pentru petrecere o rochie albă, fără mâneci și cu guler, care i-a pus în evidență silueta perfectă și frumusețea naturală. 


Solitul trupei Vunk a fost cel care a dat-o de gol pe marea sportivă. Acesta a cântat în cadrul evenimentului și a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de Simona Halep. 


”Aseară, la botezul Avei, fetița unor prieteni apropiați, doi oameni extraordinari, Irina Antonie și Cosmin Hodor am avut bucuria si emoția copilului care-și întâlnește unul dintre idoli, pe Simona Halep, nașa celei mici.. Cu atât mai mare mi-a fost bucuria să ii pot cânta La Mulți Ani la miezul nopții, când Simona a împlinit 30 de ani.Și, așa cum am înțeles acum o vreme, cred că cea mai frumoasă urare de ziua cuiva este să îi spui “Mulțumesc!”.Pentru tot ce aduce acea persoană în viața ta, direct sau indirect. Mulțumesc, Simona!”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

 


Simona Halep a împlinit ieri frumoasa vârstă de 30 de ani. La miezul nopții aceasta a fost surprinsă de soțul ei cu un buchet foarte frumos de trandafiri. Toni Iuruc este atent cu soția lui și a vrut să fie primul care îi urează „La mulți ani”. 


Și familia sportivei a fost foarte atentă la acest eveniment special. Fratele Simonei Halep și soția acestuia i-au trimis sărbătoritei un frumos buchet de flori încă de la primele ore ale dimineții. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel