Simona Halep își dorește mulți copii cu Toni Iuruc. Ce planuri de viitor are sportiva: „Nu mai sunt speriată”

Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep se visează mămică și spune că se simte mai pregătită ca niciodată. 

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele în urmă cu două luni, iar de atunci sportiva radiază de fericire. Chiar dacă în trecut sportiva spune că nu s-ar fi văzut mămică și soție, acum visează la o casă plină de copilași și așteaptă cu nerăbdare acele momente unice. 


Simona Halep își dorește trei copii cu Toni Iuruc, dar nu știe dacă va avea suficient timp. Așa că se limitează doar la doi. Sportiva spune că acum se simte fericită și împlinită, iar statutul de soție o prinde foarte bine. 


Cei doi vor face cununia religioasă anul viitor și atunci sportiva va îmbrăca și rochia de mireasă. Chiar dacă nu s-a hotărât încă spune că este suficient timp pentru asta. 


„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.


Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.


Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a declarat Simona, potrivit Prosport.


Simona Halep are un ajutor de nădejde în casă și spune că totul este foarte organizat la ea. Sportiva a primit un cadou inedit din partea lui Toni Iuruc. Bărbatul i-a făcut o cameră cu toate trofeele ei. Simona se retrage acolo când nu se simte în cea mai bună stare de spirit. 


„Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată.


Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă merg acolo și îmi revin”, a mai spus sportiva. 

 

Cine este Toni Iuruc? Logodnicul sportivei are o avere impresionantă

Toni Iuruc deține câteva afaceri de familie, printre care, principala, ar fi în domeniul imobiliarelor. Potrivit Wowbiz, viitorul soț al Simonei Halep deține și administrează mai multe proprietăți împreună cu mama sa, pe care le închiriază. Cei doi au o importantă companie de profil, cu sediul în Băneasa, acolo unde viitoarea soacră a Simonei a ridicat un bloc. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel