Simona Halep, în doliu: "Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o"

Data publicării:

Simona Halep este devastată de durere. Bunica ei s-a stins din viață. 

Simona Halep a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, prin care a anunțat moartea bunicii sale. În amintirea bunicilor ei, sportiva a postat o imagine în care apare alături de ambii săi bunici, Papu, bunicul, care s-a stins din viață în 2017, și Maia, bunica, „cea mai puternică femeie din viața ei”, care a murit azi. 

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea', a scris Simona Halep, la Insta Story. 

Perioadă neagră în viața sportivei

 

2022 a fost un an extrem de dificil pentru Simona Halep. Sportiva a avut două mari eșecuri. Primul, divorțul de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie. Nici nu a apucat bine să se reculeagă după ruptură, că a mai primit o lovitură de la viață: acuzația de dopaj. 

În toamna anului trecut, Simona Halep a primit o mare lovitură, fiind testată pozitiv la un control antidoping, iar în momentul de față, ea așteaptă finalizarea anchetei și un verdict. Cu toate acestea, Simona nu o să piardă niciodată locul special pe care-l are în inimile românilor.

De-a lungul carierei sale, a reușit multe performanțe, iar câteva dintre ele au făcut ca România să fie privită la nivel mondial cu ceva mai mult respect. Merită amintit aici faptul că Simona e singura jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, în 2017 și 2018. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, ceea ce a pus-o pe locul al 10-lea în clasamentul longevității ca lider al circuitului. În prezent, ea se află pe locul 19 mondial.

Palmaresul ei este impresionant din toate punctele de vedere, fiind cea mai renumită și de succes jucătoare de tenis din istoria României.

A câștigat la simplu 23 turnee WTA (trei în 2020 și unul în 2022), dintre care cele mai importante sunt cele două titluri de Grand Slam – Roland Garros, în 2018, și Wimbledon, în 2019 – și turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid. A disputat și finala Turneului Campionilor în 2014. A fost desemnată Jucătoarea Anului 2018 de WTA și Cea Mai Populară Jucătoare în alți doi ani consecutivi, 2014 și 2015. În plus, trei ani la rând a fost Favorita Fanilor la simplu, în 2017, 2018 și 2019.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel