Simona Halep, despre atacul de panică: Acesta a fost primul. Nu am știut cum să reacționez

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Simona Halep, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep, campioana din 2018 de la Roland Garros, a trecut printr-un moment dificil în meciul din turul secund al turneului de la Paris.

Simona Halep (locul 19 WTA), dublă campioană de Grand Slam, a fost învinsă de jucătoarea chineză Qinwen Zheng (locul 74 WTA), în turul al doilea la Roland-Garros 2022, după un prim set foarte bun.

A urmat setul secund în care a cedat 6 game-uri la rând, plus alte trei game-uri în setul decisiv, dar ”căderea” Simonei a stârnit ceva emoții în rândul admiratorilor săi, care nu au înțeles ce s-a întâmplat cu jucătoarea încrezătoare în forțele sale, mai ales că a și fost cerută intervenția medicilor.

Ajunsă la conferința de presă de după meci, Simona Halep a explicat jurnaliștilor momentul dificil prin care a trecut, unul în care s-a aflat pentru prima dată în cariera sa. 

”A fost un meci și un moment dificil pentru mine. Am jucat bine la început, am avut un break și în setul al doilea, dar apoi ceva s-a întâmplat și am pierdut controlul. Ea a jucat bine, a jucat un meci bun pe final.

 

Nu m-am așteptat la asta, dar am avut un atac de panică. Nu am știut cum să reacționez, pentru că nu le am prea des. De fapt, acesta a fost primul.

Nu știu de ce mi s-a întâmplat, pentru că eram la conducere, jucam bine; dar s-a întâmplat și m-am pierdut. Nu m-am putut concentra. Și după meci mi-a fost destul de rău, dar acum sunt bine. M-am recuperat.

Și o să învăț din episodul ăsta. Nu e nimic periculos, în opinia mea, dar mi s-a întâmplat. Mă simt bine că acum pot zâmbi.”, a declarat fostul lider mondial.

”Accept treaba ăsta, e parte din proces”

Întrebată dacă are idee de unde vine acest atac de panică, dacă poate fi în urma presiunii care există pe umerii ei, pentru a reveni în topul mondial, Simona Halep a luat în considerare și acest aspect.

”Da, poate că am pus prea multă presiune pe mine, pentru că mi-am dorit foarte mult. Mai ales că m-am simțit bine, m-am antrenat bine. Cred că m-am gândit la prea multe lucruri și m-am panicat puțin.

Dar conduceam, deci nu cred că este un motiv. S-a întâmplat și trebuie să accept asta. Și să învăț fiu puțin mai relaxată de acum. Este ceva normal, mulți oameni trec prin asta. A fost ceva nou pentru mine, dar sunt optimistă acum”, a spus Simona, completând că „medicii au verificat totul, nu am nicio problemă.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel