Simona Halep, "abandonată de clanul Mouratoglou, singură la TAS". Presa franceză scrie despre suspendarea româncei. "La un an distanţă, e singură!"

Data publicării:
Simona Halep, captură video Youtube Andra
Descriere foto: Simona Halep, captură video Youtube Andra

Presa din Franţa a dedicat un articol întreg Simonei Halep, cazului ei de dopaj şi rupturii de Patrick Mouratoglou, antrenorul sub care a intrat în cea mai neagră perioadă a carierei sale. 

"Ultimele declaraţii ale Simonei Halep îţi dau fiori pe şira spinării. Şi ele vin după ce fostul ei antrenor Patrick Mouratoglou, cu sinceritate imensă, a vorbit despre responsabilitatea pe care o poartă în scandalul de dopaj al sportivei. Însă ce ne surprinde cel mai mult este atitudinea clanului Mouratoglou", au scris francezii de la We Love Tennis, potrivit DC Sport.

"Simona e singură. Ce mai poate fi spus?"

"Dacă atunci când scandalul a izbucnit, el a făcut mai multe declaraţii de forţă şi şi-a exprimat dorinţa de a demonstra că jucătoarea este nevinovată, cu trecerea timpului a dat impresia că acest sprijin este mai puţin important. Ne amintim, spre exemplu, de "lecţia" pe care ne-a dat-o un membru al echipei academiei lui Mouratoglou, când ne explica că totul va reveni la normal în ceea ce o priveşte pe Halep", a scris presa franceză. 

Citește continuarea pe DC Sport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel