Simona Halep a părăsit definitiv România! În ce țară s-a mutat după ce și-a vândut vila din Snagov 

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Simona Halep, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Halep, instagram

În așteptarea deciziei Tribunalului Sportiv de la Lausanne în privința suspendării de patru ani pentru dopaj, Simona Halep a decis să plece definitiv din România și să se mute în altă ţară.

Simona Halep a spus adio României. Fostul lider WTA și-a vândut vila din Snagov cu câteva milioane de euro și și-a cumpărat o nouă proprietate în altă țară, unde s-a mutat definitiv, potrivit Orange Sport

În toamna acestui an, Simona Halep a decis să-și scoată  la vânzare vila de lux pentru suma de 4,2 milioane de euro. Nu a durat mult, că fostul lider WTA a și reușit să-și găsească un cumpărător. 

Casa situată pe malul lacului are o suprafaţă de 420 de mp. Este formată dintr-un living cu deschidere către o piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office şi sală de fitness. Aceasta mai are două dormitoare secundare cu băi proprii şi o baie pentru oaspeţi. Toate camerele au vedere spre lac.

Cu banii primiți, Halep și-a cumpărat o proprietate în Dubai, unde ar fi decis să se mute definitiv. 

Patrick Mouratoglou a recunoscut că Simona Halep a luat suplimentul la îndemnul lui: „Eu i-am dat acel colagen”

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a recunoscut recent, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, că el și echipa lui sunt responsabili că fostul lider WTA a luat suplimentul de colagen.


Citește și: Este oficial. Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul de dopaj cu roxadustat

„Sunt încrezător în ceea ce privește viitorul Simonei, respectiv apelul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS), pentru că este un tribunal independent. Noi am reușit să identificăm de unde a apărut contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen. Noi i-am adus colagen de la o companie. Acest colagen s-a întâmplat să fie contaminat. Nu aveam de unde să știm. Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că este vorba despre o contaminare. Sunt încrezător că acest tribunal independent va atesta că ea nu s-a dopat vreodată, că este o victimă și că trebuie să se întoarcă pe zgură cât mai repede pentru a continua să joace.

Mi-a deschis ochii (situația aceasta – n.red.) cu privire la faptul că orice sportiv ar putea fi găsit contaminat mâine, pentru că aparent asta se întâmplă tot mai des. Produsele care ar trebui să fie curate sunt contaminate.

Vorbim despre niveluri extrem de scăzute de ceva (o substanță – n.red.). Când zic extrem de scăzute chiar sunt extrem de scăzute, cu zero efecte, dar se întâmplă să ai în sistem ceva ce n-ar trebui să fie acolo, dar care determină un rezultat pozitiv la un test anti-doping. Iar asta e teribil. Pentru că ești complet nevinovat. Reputația ta este afectată că numele îți este asociat cu dopajul, deși nu te-ai dopat, cariera ta se oprește pentru o perioadă de timp, care poate fi îndelungată.

Îți poate afecta întreaga carieră. Îți afectează reputația dintr-un motiv nedrept, pentru că n-ai făcut nimic.

Mi-a deschis ochii, pentru că i se poate întâmpla oricui și trebuie să fii 100% sigur că așa ceva nu se poate întâmpla, în momentul în care alegi mărci de suplimente”, declara antrenoul Simonei Halep într-o postare pe Instagram, potrivit digi24.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel