Simona Halep a făcut anunțul. Ce decizie a luat tenismena în legătură cu vaccinul împotriva noului coronavirus

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep a luat o decizie cu privire la vaccinarea împotriva noului coronavirus, după ce a fost infectată în luna noiembrie a anului trecut.

Simona Halep a decis să se vaccineze împotriva virusului care a împânzit o lume întreagă. Tenismena a mărturisit, de asemenea că își dorește ca această pandemie să treacă cât mai redepe.

"Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie", a explicat Simona Halep, potrivit Digisport. 

Simona Halep, mesaj pentru cei care nu cred în existența virusului

După ce a fost infectată cu noul coronavirus, anul trecut, Simona Halep le-a transmis și un mesaj fanilor care nu cred în existența virusului ucigaș.

"Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.", a afirmat Simona Halep, la finalul lunii noiembrie.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel