Simona Halep a dezvăluit cum și-a ales ținutele pentru cununia civilă: „Nu mă uit niciodată la ceea ce este în trend acum”

Simona Halep și Toni Iuruc, Foto Marian Stere/ sursa Instagram/simonahalep
Descriere foto: Simona Halep și Toni Iuruc, Foto Marian Stere/ sursa Instagram/simonahalep

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă și au devenit astfel soț și soție. Cum și-a ales sportiva rochia de la petrecere?

Simona Halep a spus un „DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă și a devenit oficial soția lui Toni Iuruc. Cei doi au avut parte de o petrecere de pomină în luna septembrie a anului trecut, unde au participat nume mari din sport, muzică și nu numai. 


Simona Halep a strălucit într-o rochie albă simplă, accesorizată cu o fundă supradimensionată de culoare neagră, care i-a pus trăsăturile în valoare și care a atras toate privirile. Creația purtată de marea sportivă a fost cumpărată dintr-un magazin din Italia și aleasă chiar de Simona Halep. Aceasta a mers singură la cumpărături și nu a cerut părerea celor din jur. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, dar iată că sportiva nu pierde prea mult timp cu alegerea ținutelor, nici când vine vorba de propria ei logodnă. 


Într-un interviu pentru Australian Open, Simona Halep a dezvăluit cum și-a ales rochia de mireasă și ce contează cel mai mult pentru ea atunci când vine vorba de propriile haine sau accesorii. 


„Le-am luat dintr-un magazin din Italia (n.r. ținutele de la cununia civilă). Am fost acolo și pur și simplu mi-au plăcut. Nu am întrebat pe nimeni. Nu mă implic atât de mult în treaba asta, dar îmi place, da, mă bucur de lucrurile frumoase care îmi plac. Așa că nu mă uit niciodată la ceea ce este în trend acum. Mă uit doar la ceea ce este bun pentru mine și la ceea ce îmi place. Așa mi-am ales rochiile. Le-am ales direct din magazin”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Australian Open. 


Potrivit unica.ro, celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com. 


Cătălin Botezatu, despre ținutele Simonei Halep de la cununia civilă


„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

 
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 ian 2022, 13:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience