Simona Halep a ajuns pe masa de operație. Ce mesaj a transmis sportiva de pe patul de spital: „Voi avea nevoie de câteva săptămâni în care să mă refac”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Halep a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Sportiva a transmis și un mesaj pe de patul de spital. 

Simona Halep și-a îngrijorat fanii, după ce a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, în timp ce se afla pe patul de spital. Sportiva a ținut să explice ce s-a întâmplat. Se pare că Simona Halep a ajuns pe masa de operație, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate la nivelul nasului. Vedeta a mărturitist că probleme s-au agravat în această vară, mai ales când era în Washington. 

Ulterior, tenismena a fost supusă unei intervenții pentru a putea să respire din nou ca înainte. De asemenea, Simona a precizat că va reveni pe terenul de sport, după ce se va reface complet. 

Simona Halep: „Voi avea nevoie de câteva săptămâni în care să mă refac”

”Salutare tuturor! Așa cum unii dintre voi știți deja, am probleme cu nasul de o perioadă și acestea s-au agravat în perioada verii, mai ales când eram în Washington. Această problemă m-a împiedicat să respir corect și devenise și mai dificilă în timpul nopții, când mi se înfunda complet nasul. Singurul soluție pentru a rezolva problema a fost operația. Doctorul Daniel Popescu m-a operat și, de asemenea, mi-a fost făcută și o intervenție de chirurgie plastică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să mulțumesc și doctorului anestezist Uleia Alexa. Totul a decurs bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni în care să mă refac, înainte să desfășor activități fizice. Ne vom revedea în curând pe terenul de tenis!”, este mesajul transmis de Simona Halep, în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Simona Halep, primele declarații după ce a semnat actele de divorț

Simona Halep a postat, pe rețelele de socializare, un scurt mesaj în care roagă presa să îi respecte intimitatea. Sportiva a divorțat de Toni Iuruc, în prezența notarului, după un an de căsnicie. 

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a transmis Simona Halep. 

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio, oficial, după un an de căsnicie. Sportiva și omul de afaceri au mers astăzi la notar pentru a semna actele de divorț.

Mai mulți jurnaliști au fost prezenți la fața locului, fapt care părea care ar fi deranjat-o pe sportivă,  dar nu și pe soțul ei, care părea binedispus și pus pe glume. După ce a semnat actele de divorț, Toni Iuruc chiar a făcut și o glumă. 


„Fac o glumă! E ca eliminarea din turul I de la US Open.”, a declarat Toni Iuruc pentru wowbiz.ro, făcând aluzie la eșecul pe care fosta sa soție l-a avut recent. 

Întrebat dacă există vreo șansă de împăcare, Toni Iuruc a spus că „merge doar înainte”.

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. (...) Mergem doar înainte, așa e în viață!', le-a declarat Toni Iuruc jurnaliștilor, la ieșirea din cabinetul notarului, potrivit PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel