Simona Halep, despre momentul în care și-a întâlnit idolul: "Am înlemnit"

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Halep a făcut dezvăluiri despre momentul în care și-a întâlnit idolul. Tenismena a avut o reacție neașteptată.

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive din lume, dar recunoaște că în perioada junioratului a înlemnit atunci când l-a întâlnit pe marele Roger Federer, idolul ei.

Ocupanta locul 2 WTA a povestit despre întâlnirea cu Federer, care a avut loc la Wimbledon, în 2007. Pe atunci, Simona Halep avea doar 10 ani, în timp ce Roger Federer avea 26 de ani.

Carismaticul elvețian a fost foarte călduros cu sportiva noastră, căreia i-a indus o stare de bine.

"Eram în 2007, la Wimbledon, m-am dus la terenurile de antrenament, aveam badge-ul de juniori și am mers la racordat să-mi las o rachetă. L-am văzut acolo, am înlemnit, n-am știut cum să reacționez și i-am întins badge-ul, l-am întrebat dacă poate să-mi dea un autograf. Și atunci m-a întrebat ce fac pe acolo, cum sunt. I-am spus că-mi place tenisul, că sunt și eu la Wimbledon și mă bucur de ce e pe acolo, nu mai văzusem teren de iarbă până atunci. A fost foarte călduros și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era foarte renumit și foarte bun în sportul nostru, a vorbit cu mine și mi-a urat de bine", a povestit Simona Halep la Digi Sport.

Interesant este că, în 2019, la 12 ani de la prima lor întâlnire, atât Simona Halep cât și Roger Federer au jucat finala turneului de la Wimbledon. Simona Halep s-a impus la feminin, după ce a învins-o pe Serena Williams, în timp ce idolul ei a pierdut în fața lui Novak Djokovic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel