Simona Gherghe, extrem de AFECTATĂ: Mă duc să plâng puțin..

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe trece printr-o situație delicată, zilele acestea.

Simona Gherghe este una dintre mămicile care împărtășește orice experiență nouă pe care o întâmpină cu copii ei, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV a postat acum un mesaj mai emoționant pe Instagram, însoțită de poza celor doi micuți. 

"Au plecat. Mă duc să plâng puțin.. O să fie binee! Mulțumesc pentru mesaje, mă simt bine să văd că nu sunt exagerată!", a fost mesajaul postat de Simona Gherghe, pe Instagram.

Unde au plecat copiii vedetei

Vedeta a ținut să le explice ulterior fanilor, unde au plecat copii și care sunt sentimentele care o încearcă în acea clipă. Chiar dacă nu se consideră o mamă exagerată, Simona Gherghe a recunoscut faptul că i-au dat și lacrimile, la plecarea celor doi micuți.

"Doamne, e pustie casa! Este atât de liniște, încât nu știu ce să fac cu toate gândurile care-mi trec prin cap. Copiii sunt bine, încerc să nu-i stresez nici pe bunici cu o mie de telefoane, deși mi-ar plăcea să primesc mai multe poze. Tocmai au vopsit ouă, împreună cu bunicii și au program. Mâine merg la Slujba Prohodului, poimâine e o vecină care are păsări în curte și duminică ajungem noi. Am plâns un pic și pe copiii i-a luat repede Răzvan, ca să nu prelungim foarte mult despărțirea. Ei și-au dorit oricum să meargă la țară la mama.

O să ieșim în seara asta și noi în oraș, n-am mai fost de mult fără să fim stresați că trebuie să ajungem la o oră anume acasă, fără să dau telefoane să văd cum sunt copiii. ", a spus Simona Gherghe pe instastory.

Ce spune Simona Gherghe despre relația pe care o are cu partenerul ei

Prezentatoarea TV recunoaște faptul că deși nu crede în dragostea la prima vedere, s-a îndrăgostit de partenerul ei încă din primele zile ale relației. Acest lucru a făcut-o să ia și o decizie neașteptată. 

"Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.", a spus vedeta, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel