Simona Gherghe trece printr-o perioadă grea, alături de cei doi copii: "Am momente când pic, când mă panichez"

Data publicării:
Simona Gherghe, sursa instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa instagram

Simona Gherghe a mărturisit că  trece prin momente grele, după ce  localitatea în care ea locuiește a intrat în carantină.

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor că se află în carantină alături de copii ai săi. Din cauza pandemiei de coronavirus, localitatea în care ea locuiește a intrat în carantină, motiv pentru care nici copiii nu mai merg la grădiniță și trebuie să se descurce singură cu ei.

Prezentatoarea TV a mărturisit că îi este foarte greu, mai ales că cei mici sunt foarte energici și au nevoie de activități pentru a fi mereu ocupați.

„Așa e de incert totul… Stăm lângă București și suntem, din nou, în carantină. Ana nu mai merge la grădiniță, ne descurcăm cum putem, acasă, cu doi copii mici extrem de activi. Nu-mi mai fac planuri mari, am momente când pic, când mă panichez, când parcă nici speranța nu mai e. Îmi fac rău amintirile de anul trecut, când credeam că totul va trece repede.”, a dezvăluit vedeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Simona Gherghe, schimbare radicală de look!

Prezentatoarea TV și-a uimit fanii, după ce le-a arătat noul look. 

„M-am schimbat. Trăiesc azi. Acum. Și mă bucur de faptul că suntem sănătoși. Forografiile astea sunt mici frivolitati, pe care încă mi le permit. M-am întors la blondul meu de acum câțiva ani și asta îmi face bine. Am descoperit un parfum, care mă “îmbracă” magic, mă bucur de Ana și Vlad, de faptul că sunt, încă, mici și pot să-i pup toată ziua… De perspectiva că vineri, sâmbătă, vine primăvară… Trăiesc azi!”, a adăugat Simona Gherghe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel