Simona Gherghe, terifiată de război: Îmi este foarte teamă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe și-a arătat îngrijorarea cu privire la războiul dintre Ucraina și Rusia.

Simona Gherghe și-a manifestat îngrijorarea, cu privire la situația din Ucraina, pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV s-a arătat a fi foarte marcată de evenimentele care se întâmplă acum în țara vecină, ba chiar a pus și faptul că îi este teamă de cum vor acționa rușii în continuare. Mai mult, vedeta face un apel, spunând faptul că ucrainenii merită mai mult ajutor, ajutor pe care România l-ar putea oferi, dar cei care dețin puterea nu se străduiesc suficient.

"Sunt foarte marcată de imaginile pe care le-am văzut din Ucraina, de fotografii și de realitate absolut îngrozitoare care se întâmplă la câteva sute de km de România și sunt revoltată. Mi se pare că nu-i ajutăm suficient pe acești oameni din Ucraina, nu noi, ci cei care ar putea s-o facă. Este absolut îngrozitor și îmi este foarte teamă. De abia acum mi-e teamă. Mi-e foarte clar acum că rușii nu au limită, sunt niște barbari și este atât de nesigur totul. Vă sfătuiesc să vă informați și să priviți ce s-a întâmplat. Nu putem să ne facem că lucrurile acestea nu există. Mă rog pentru cei din Ucraina, mă rog pentru noi, să fie pace.", a spus Simona Gherghe pe instastory.

"Mă simt îngrozitor"

Imaginile cele mai recente din Ucraina, care au înfățișat masacrul din Bucha, au fost și motivul pentru care prezentatoarea TV a căzut în această stare îngrozitoare, după cum chiar ea declară. Simona Gherghe se simte vinovată, din cauza faptului că ea își desfășoară toate activitățile zilnice conform dorințelor și bunului plac, în timp ce vecinii noștri trebuie să treacă prin asemenea lucruri.

"Instagramul e foarte cosmetizat, unde vezi mereu lucruri frumoase, dar este un loc în care trebuie să vorbim și despre lucruri reale. După ce am văzut ce s-a întâmplat la Bucha, aproape că-mi era jenă să mai fac ceea ce făceam în mod normal, să mă uit la televizor sau să mănânc sau să mă bucur de liniștea asta a noastră. Realmente mă simt îngrozitor. În starea asta sunt de ore bune. Mă scuzați, dar uneori este despre asta și Instagramul", este mesajul postat de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel