Simona Gherghe nu va mai prezenta emisiunea matrimonială temporar. Cine îi va lua locul vedetei

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a anunțat faptul că temporar, îi va lua locul altcineva în cadrul emisiunii matrimoniale pe care o prezintă.

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România, fiind prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani. Aceasta și-a pus amprenta peste fiecare nouă emisiune pe care a prezentat-o, de-a lungul timpului, și tocmai din acest motiv concurenții din cadrul reality show-ului pe care îl prezintă au fost foarte uimiți de anunțul făcut de prezentatoare.

Chiar pe final de emisie, Simona Gherghe i-a anunțat pe aceștia că de joi până sâmbătă nu va mai fi ea cea care prezintă emisiunea și îi va lua locul o altă colegă. Aceasta nu a dat prea multe explicații, care să-i lămurească lipsa, dar a garantat faptul că se va întoarce săptămâna următoare.

”Fiți atenți, plec joi, vineri și sâmbătă, dar vine Gabriela, adică nu se închide emisiunea”, a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.

Ce spune Simona Gherghe despre începutul carierei sale

"9 aprilie 2002. Am ajuns la Bucureşti, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu ştiam oraşul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoţii, ştiu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, aşa că şoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul. Am ajuns în redacţia ştirilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzaţia că toţi aleargă din montaj în redacţie.

Simona Gherghe: "Cred că nici n-am îndrăznit să respir"

Nu mai ştiu cine m-a preluat, cert e că am fost aşezată pe un scaun, în regie. Practic în inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu şi Radu Coşarca. Iar eu, la câţiva metri de ei. Cred că nici n-am îndrăznit să respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). După ediţia specială, urma proba mea, în platoul Observatorului. Fusesem chemată de la Iaşi, unde eram corespondentul ştirilor, iar cei din redacţia de la Bucureşti căutau un prezentator-reporter. Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e că atunci nu era ce trebuia “pe sticlă”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel