Simona Gherghe, momente de PANICĂ. Ce a pățit băiețelul vedetei:''A fost cumplit, m-am speriat foarte tare''

Data publicării:
Simona Gherghe, sursa instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa instagram

Simona Gherghe a trecut prin momente grele. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat cu băiețelul ei.

Simona Gherghe le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile cu băiețelul ei. Aceasta a mărturisit că băiețelul ei, Vlad,  a căzut în timp ce se juca cu surioara lui mai mare și s-a lovit de parchet.

Din neatenție, în timp ce alerga, mezinul familiei a căzut și s-a accidentat. Din cauza căzăturii, băiețelul și-a rupt dintele de lapte, care nu ieșise de prea mult timp. Simona Gherghe s-a speriat foarte tare și a încercat să-l ajute pe micuț. Aceasta a spus că nu a putut să doarmă mai deloc și a stat foarte îngrijorată pentru că nu știa dacă îl doare sau nu. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV nu dorește nimănui să treacă prin asemenea situații.

''Vreau să vă povestesc ce am pățit pntru că m-am speriat foarte tare. În timp ce alerga cu Ana, Vlad a căzut cu fața de parchet și și-a spart un dințișor. A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare. E dințișorul lui de lapte, abia îl are de câteva luni. Și în noaptea aceea nici nu cred că am dormit o oră legată, că mă frământau o mulțime de gânduri. Mă gândeam să nu-l doară'', a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Deși băiețelul s-a calmat și nu a acuzat vreo durere, Simona Gherghe a decis să meargă cu el la medic pentru a veea dacă totul este în regulă. Din fericire, totul a fost ok.

''Am fost cu el la medic și lucrurile stau bine. Trebuie doar să revenim peste o lună la control'', a mai spus Simona Gherghe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel