Simona Gherghe, momente de îngrijorare. Fiul prezentatoarei TV a fost și el confirmat cu virusul SARS-COV2

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Gherghe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa foto Instagram

Simona Gherghe trece prin momente delicate, după ce fiul său a fost și el confirmat pozitiv cu virusul Sars-cov2.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta a făcut un anunț important pe pagina ei de Instagram. Vedeta a fost confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 și se află în izolare. La doar patru zile după ce a aflat că a contractat virusul, prezentatoarea Tv a aflat că și fiul său, Vlad,  a fost confirmat cu COVID-19.

Vedeta a declarat că starea de sănătate a fiului său este una bună, dar se confruntă cu tuse.

 „Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok. Și Vlad a luat virusul. Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă. Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap.”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe se confruntă cu insomnii

„Azi noapte, cred că a fost prima dată de când am Covid de când am dormit mai bine. Am niște insomnii îngrozitoare și am vorbit cu niște prieteni care au avut virusul. Aparent este un simptom al acestei boli. Eu credeam că este de la stresul meu, să nu se îmbolnăvească cei dragi și așa mai departe. Poate că este și asta, că te gândești, după doi ani în care te-ai vaccinat și ai făcut tot ca să nu te îmbolnăvești, l-ai luat. În fine, cel mai tare mă dau peste cap insomniile. Îmi fac teste zilnice, abia duminică o să fac un PCR.”, a mai povestit prezentatoarea TV

Simona Gherghe a fost înlocuită  în emisiunea „Mireasa” cu Gabriela Cristea.

Simona Gherghe, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a ajuns la spital: ''N-am pățit niciodată...”


''Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul.

 

Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli'', a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel