Simona Gherghe, momente de groază în vacanța din Grecia. Prezentatoarea TV a fost martora unei tragedii: „Si-a întâlnit moartea în mare”

Sursa foto: Simona Gherghe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, instagram

Simona Gherghe a avut parte de momente de coșmar în vacanța din Grecia. 

Simona Gherghe și-a luat soțul și copiii și au plecat într-o binemeritată vacanță pe meleagurile Greciei. Momentele de relaxare sau transformat într-un adevărat coșmar. Vedeta le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, tragedia la care a fost martoră, chiar pe plajă.

Simona Gherghe, momente de groază în vacanța din Grecia

Simona Gherghe este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV  a povestit cum o femeie și-a întâlnit moartea în mare, chiar sub ochii ei. Vedeta a mărturisit că salvatorii au intervenit imediat, iar după lungi metode de resuscitare, femeia a fost readusă la viață. 

Simona Gherghe recunoaște că această întâmplare a marcat-o profund, dar totodată a făcut-o să înțeleagă cât de fragilă este viața. 

„Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Într-o zi de sâmbăta, zi senină și caldă, cu un vânt ușor.

Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plaja, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Azi, inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine, își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca.

Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greaca. Secundele trec greu. E doar vânt. Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi vad burta ridicându-se sacadat. Respira… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat. Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta. E ca un coșmar. Dar viața e aici, acum. Ușor, ușor, plaja se anima din nou. Copiii aleargă spre mare, se aud iar râsete și pleoscăit de apă, salvamarii care mai devreme luptau cu moartea, acum pescuiesc o meduza colorată. Un băiat împarte cafele. Bate vântul și valurile se sparg ușor de mal. E viață, e aici, e acum. Viața asta atât de fragilă…”, a scris Simona Gherghe, în mediul online.

Citește și: Simona Gherghe, semnal de alarmă, după ce o femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni: „O demitere nu rezolva un sistem putred. Spitalele se scufundă”

Zi neagră pe litoralul românesc - 3 persoane au murit la Mamaia, o persoană a murit şi la Venus

Trei bărbaţi au murit luni în staţiunea Mamaia

'La data de 14 august, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că 4 persoane se află în pericol de înec, în apa mării. Cele 4 persoane au fost scoase la mal de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Trei bărbaţi, de 34 de ani, 43 de ani, respectiv 46 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate', a anunţat sursa citată.

Conform IPJ Constanţa, o minoră de 16 ani a fost resuscitată şi transportată la spital. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. Tot duminică, pe plaja din staţiunea Venus a fost scoasă din mare o persoană de sex masculin, inconştientă. Bărbatul a fost declarat decedat, potrivit DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 aug 2023, 21:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience