Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Prezentatoarea TV se află în izolare

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe se află în izolare, după ce s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19.

Simona Gherghe a lipsit câteva zile de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu vedeta. Ulterior, prezentatoarea TV a dezvăluit motivul pentru care nu a mai fost activă în mediul online. Ei bine, la patru luni de când a ieșit pozitiv la testarea pentru COVID-19, vedeta are din nou coronavirus.

Simona Gherghe e infectată pentru a doua oară cu COVID-19

Vedeta le-a mărturisit fanilor că ea și soțul său s-au testat înainte de a-i lua pe cei mici de la bunici, deoarece ea avea semne de răceală. Din nefericire, testul Simonei Gherghe a ieșit pozitiv, iar din acest motiv, vedeta s-a izolat de restul familiei.

Totodată, prezentatoarea TV a precizat că are o formă ușoară și că se simte bine, însă îi este foarte dor de copii.

”Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut... Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Care este cel mai mare complex al Simonei Gherghe

Chiar dacă pe sticlă, în fața fanilor ei, afișează o imagine perfectă, vedeta a dezvăluit în mediul online faptul că și ea, la rândul ei, s-a confruntat cu complexele. Extrem de deschisă cu comunitatea pe care a reușit să o strângă până acum pe Instagram, aceasta le-a mărturisit fanilor care este cel mai mare complex, pe care îl are de foarte mult timp. Simona Gherghe nu poate scăpa de el, ci a trebuit să învețe cum să-l acopere, astfel încât să nu mai fie atât de proeminent.

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse care să mă ajute să le acopere, fie că e vorba de machiaj sau creme minune. Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel