Simona Gherghe, gest emoționant pentru refugiații din Ucraina: Am plâns mult. Nu sunt om

Data publicării:
Sursa Foto Instagram Simona Gherghe
Descriere foto: Sursa Foto Instagram Simona Gherghe

Simona Gherghe a transmis un mesaj emoționant pentru refugiații din Ucraina. Ce gest a făcut celebra prezentatoare TV?

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Aceasta a trecut printr-o perioadă grea după ce a fost infectată cu COVID-19 și a fost nevoită să se izoleze pentru o perioadă mai lungă de timp. 


Imediat după ce și-a revenit această și-a luat familia și a mers într-un supermarket pentru a face cumpărături. Simona Gherghe este alături de refugiații din Ucraina și a cumpărat diferse produse pentru a le dona. 


Simona Gherghe a postat și un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în descrierea unui clip video unde le arată fanilor ce a cumpărat pentru a-i ajuta pe cei afectați de războiul dintre Ucraina și Rusia. 


„Nu sunt om, de patru zile… Am plans mult, citind povestile familiilor din Ucraina, privind imaginile disperarii, lacrimile mamelor cu prunci in brate, femei nevoite lase totul si sa fuga. Dar m-am adunat, mi-am sters lacrimile si mi-am spus ca trebuie sa ajutam. Cum si cat putem. Mai mult decat cu inimoare si imbratisari virtuale. Am mers azi la cumparaturi. Stiam ca e nevoie de scutece, servetele umede, paturi, dezinfectante, masti, conserve, biscuiti sau medicamente de urgenta (eu am luat o sacosa de antitermice).


Am ales sa le donam la centrul de colectare din Corbeanca, unde locuim. Le-am lasat acolo si, credeti-ma, sunt impresionata de numarul mare de oameni care au iesit, azi, din case si au ales sa ajute! S-au strans, deja, o multime de pachete, la noi in Corbeanca, au ajuns si primii refugiati. Se fac peste tot colecte, inclusiv la gradinita copiilor sau in parohii. Unii au ales sa gazduiasca regufiati si gestul lor mi se pare minunat! In toata nebunia ultimelor zile, singurul lucru care ne salveaza e umanitatea! Suntem inimi langa inimi!  #ukraine #umanitate #peace #stopthewar”, a scris Simona Gherghe pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel