Simona Gherghe, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a ajuns la spital: ''N-am pățit niciodată...”

Data publicării:
Simona Gherghe, foto Antena 1
Descriere foto: Simona Gherghe, foto Antena 1

Simona Gherghe a povestit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în vacanță. Prezentatoarea Tv a ajuns la spital. 

Recent, Simona Gherghe și soțul ei împreună cu cei doi copii au mers într-o binemeritată vacanță în Dubai. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV le-a povestit fanilor că în vacanță a avut parte de amețeli și stări de rău. Vedeta a ajuns și pe mâna medicilor pentru a afla cu ce probleme de sănătate se confruntă. Medicii i-au spus că are anemie, dar și o afecțiune la ureche.

''Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul.

Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli'', a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

 

Cum se simte Simona Gherghe acum

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că acum se simte puțin mai bine, dar trebuie să respecte câteva reguli date de către medic. Mai exact, Simona Gherghe nu are voie să mai conducă câteva zile, dar nici să facă mișcări bruște. De asemenea, vedeta urmează și un tratament prescris de medici. 

 

 

Simona Gherghe, despre certurile care apar în căsnicia ei

 

Simona Gherghe este o femeie împlinită. Are doi copii minunați, un soț grijuliu și o carieră frumoasă în televiziune. Chiar dacă telespectatorii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, viața ei nu este lipsită de griji, mai ales că trebuie să aibă grijă de doi copii mici. Vedeta reușește cu brio să se împartă între carieră și viața de familie, mai ales că spunea ea, este o mămică relaxată, care le permite celor doi copii să experimenteze. 


Simona Gherghe spune că în comparație cu soțul ei, ea este cea relaxată, iar de aici pornesc adesea cele mai multe discuții în contradictoriu. 


„De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”, a declarat Simona Gherghe pentru VIVA!. 


Simona Gherghe este o mămică relaxată, dar spune că partenerul ei de viață este cel care stă cu grija copiilor mereu și le face toate poftele ori de câte ori are ocazia. 


„E mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult”, a mai spus vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel