Simona Gherghe, ANUNȚ important despre emisiunea MIREASA: Cumva, simt că e mai bine

Data publicării:
Simona Gherghe, foto Antena 1
Descriere foto: Simona Gherghe, foto Antena 1

Simona Gherghe a anunțat când va reveni în platoul emisiunii Mireasa. Prezentatoarea TV a ieșit din izolare. 

Simona Gherghe a trecut prin clipe destul de grele după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Prezentatoarea TV a ieșit din izolare dar a decis să mai stea acasă o perioadă de timp pentru a nu îi pune pe ceilalți în pericol. În plus, Simona Gherghe a dezvăluit că se confrunta cu simptome ale virusului chiar dacă trecuse perioada de izolare. 


”Astăzi este prima zi când mă simt om pentru că zilele trecute n-am fost tocmai bine. E prima zi când teoretic aș putea să ies, pentru că decizia de izolare a fost până ieri inclusiv, dar nu o s-o fac pentru că în continuare tușesc și nu vreau să pun în pericol pe nimeni. 

Mă simt mult mai bine fizic

E foarte posibil să mai fiu pozitivă câteva zile de acum înainte, dar nu înseamnă că voi transmite virusul. Să se mai extompeze simptomele. Așa că tot sunt aptă, mă simt mult mai bine fizic, am făcut și ordine în casă, am pus rufe la spălat, m-a ajutat mamaie și ne-au lăsat o oală de ciorbă și o oală de sarmale.


Copiilor le este foarte dor de bunici, în rest suntem ok. Răzvan este și el pozitiv, Ana este singura care rezistă și sper să rămână așa, săraca poartă măscuță în casă, și noi, dar sper să o protejăm, facem totul să fie bine”, a spus Simona Gherghe pe Instagram.

Dragilor, sunteți atenți, da


Simona Gherghe a făcut un anunț important pe pagina ei de Instagram pentru fanii emisiunii Mireasa. 


„Dragilor, sunteți atenți, da? Vreau să vă anunț ceva: de luni, 28 februarie, ne vedem în fiecare zi cu o ora mai târziu. Așadar, vă aștept la “Mireasa”, de la ora 15.00 și vom fi împreună, până la ora 17.00. Cumva, simt că e mai bine. Am primit nenumărate mesaje de la voi, în care îmi spuneați că ajungeți acasă tărziu și nu apucați să vedeți emisiunea voastră preferata. Sper că noul program să adune în fata televizoarelor și mai mulți prieteni ai emisiunii. În rest, cum ne știți! Venim în fiecare zi, în casele voastre, cu cele mai importante momente din reality-show și cu concurenții voștri preferați. Vă mulțumim că ne sunteți alaturi, că iubiți atât de mult acest format, că trăiți, cu sufletul, alaturi de cei din casa “Mireasa”. Și, la cât mai multe nunti, la finalul sezonului! Dar mai ales, povesti adevărate de iubire”, a scris Simona Gherghe pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel