Simona Gherghe a răbufnit după ce a fost jignită pe internet: „Nu sunt piți”

Data publicării:
Simona Gherghe, sursa instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa instagram

Simona Gherghe a transmis un mesaj tranșant, după ce a fost jignită de o „admiratoare„.

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta se poate bucura de un real succes pe plan profesional și se bucură de atenția tuturor fanilor ei.

Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot se ce întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce una dintre admiratoarele ei a reușit să o enerveze la culme. Mai exact, femeia a spus despre Simona Gherghe că semăna cu o „babă” din cauza noii sale coafuri.

Simona Gherghe nu a putut să treacă peste jignirea care i-a fost adresată, astfel că  i-a postat mesajul public pe pagina sa de Instagram, urmată apoi de o replică acidă.

„S-a întâmplat mesajul pe care tocmai l-a postat și evident nu este singurul de acest gen pe care îl primesc. Am o nedumerire. Da, eu admit că pot fi o babă, nu mai am 20 de ani. Nu despre asta este vorba. Freza, da, nu este cea mai bună variantă a mea, dar eu v-am explicat ce s-a întâmplat cu părul me. A fost ars în urma unei vopsiri și aia e, aștept să crească. Nu pot să port extensii că nu sunt piții, nu-mi place să port. Sunt obișnuită cu hate-ul că sunt în zona asta de 20 de ani, dar nu înțeleg. Ce satisfacție meschină să jignești un om care nu ți-a făcut nimic și sub un pseudonim. Nu trebuie să mă placă toată lumea. Pur și simplu sunt uluită.”, a spus Simona Gherghe.

Prezentatoarea TV a mărturisit că are zile în care arată foarte bine, dar și zile în care pleacă de acasă nearanjată. 

„Acum sunt machiată, da. Am fost la emisiune frumos, m-a machiat Mădă, m-am coafat, nu mai arăt ciufulită. Poate nu mai am freză de babă. Măi și dacă am, ce? E freza mea? E părul meu. Off...nu trebuia să fac fac story-ul ăsta.”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel