Simona Gherghe a ieșit din izolare. Ce DECIZIE a luat prezentatoarea TV: Nu vreau să pun în pericol pe nimeni

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Gherghe, sursa instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa instagram

Simona Gherghe a ieșit din izolare și se simte mult mai bine. Ce decizie a luat vedeta?

Simona Gherghe a trecut prin momente delicate din cauza virusului COVID-19. În urmă cu doar câteva zile, vedeta a fost confirmată pozitiv cu corovirus, ulterior și soțul ei, dar și fiul lor au fost testați pozitiv.


Simona Gherghe a dezvăluit că a ieșit oficial din izolare, dar vrea să mai rămână câteva zile în casă deoarece spune că mai are simptome. Veste a mărturisit că astăzi este prim zi când se simte mai bine, deoarece a trecut prin stări de rău puternice. 

Zilele trecute n-am fost tocmai bine


”Astăzi este prima zi când mă simt om pentru că zilele trecute n-am fost tocmai bine. E prima zi când teoretic aș putea să ies, pentru că decizia de izolare a fost până ieri inclusiv, dar nu o s-o fac pentru că în continuare tușesc și nu vreau să pun în pericol pe nimeni. 

Mă simt mult mai bine fizic


E foarte posibil să mai fiu pozitivă câteva zile de acum înainte, dar nu înseamnă că voi transmite virusul. Să se mai extompeze simptomele. Așa că tot sunt aptă, mă simt mult mai bine fizic, am făcut și ordine în casă, am pus rufe la spălat, m-a ajutat mamaie și ne-au lăsat o oală de ciorbă și o oală de sarmale.


Copiilor le este foarte dor de bunici, în rest suntem ok. Răzvan este și el pozitiv, Ana este singura care rezistă și sper să rămână așa, săraca poartă măscuță în casă, și noi, dar sper să o protejăm, facem totul să fie bine”, a spus Simona Gherghe pe Instagram.


Simona Gherghe s-a confruntat cu insomnii


„Azi noapte, cred că a fost prima dată de când am Covid de când am dormit mai bine. Am niște insomnii îngrozitoare și am vorbit cu niște prieteni care au avut virusul. Aparent este un simptom al acestei boli. Eu credeam că este de la stresul meu, să nu se îmbolnăvească cei dragi și așa mai departe. Poate că este și asta, că te gândești, după doi ani în care te-ai vaccinat și ai făcut tot ca să nu te îmbolnăvești, l-ai luat. În fine, cel mai tare mă dau peste cap insomniile. Îmi fac teste zilnice, abia duminică o să fac un PCR.”, a mai povestit prezentatoarea TV în urmă cu câteva zile. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel