Simona Florescu, devastată de moartea lui Ion Dichiseanu. Nici Ioana nu poate să își revină după decesul artistului

Data publicării:
Ion Dichiseanu, foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu, foto Facebook

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu este îngenuncheată de durere, după ce artistul s-a stins din viață. Aceasta a făcut declarații emoționante.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor și-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. A fost primul Crăciun sărbătorit fără regretatul Ion Dichiseanu. Sărbătorile pentru familia actorului au fost extrem de triste, iar fost soție a acestuia și fiica lui au fost devastatede durere. Simona Florescu a trecut prin momente dificile, mai ales că în luna noiembrie, aceasta l-a pierdut și pe tatăl ei.

Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu nu-și poate reveni după decesul părintelui său.  Din păcate, Ioana trece printr-o depresie puternică și are atacuri de panică de când și-a pierdut tatăl.

 „Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng. Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”, a dezvăluit Simona Florescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

 

Deși erau divorțati, Simona Florescu a rămas cu un gol imens în urma morții lui Ion Dichiseanu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani.

 „El îl visez cum era când ne-am cunoscut. Cere tot felul de lucruri. L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia. Anastasia a înteles că la luat Doamne Doamne pe Dichi la el, ieri mi-a zis că l-a văzut pe Dichi. Ea îl moștenește pe Dichi, va fi o actriță foarte bună!”, a mai spus Simona.

 

Ioana Dichiseanu, unica fiică a lui Ion Dichiseanu, a avut o relație specială cu tatăl său, iar moartea acestuia a devastat-o complet.

 

„A fost greu! Sărbătorile coincid cu spitalizarea lui Dichi şi nu a fost deloc uşor. El este lângă noi încă. Înainte nu credeam că se poate aşa ceva! Ioana se conecta cu tatăl ei când el era în viaţă, era în comă indusă. El îi zicea în vis şi îi spunea că îl doare ceva, că se întâmplă ceva. Medicii îi confirmau a doua zi aceste lucruri. Am rămas blocate amândouă, îţi dai seama!Eu l-am visat mai puţin decât Ioana. Ea îl visează aproape în fiecare seară, e o legătură de sânge, dar şi una spirituală. Ioana suferă foarte mult că nu mai e! Iar Dichi a divinizat-o pe Ioana, şi-a dorit-o foarte mult.”, a spus Simona, potrivit Playtech.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience