Simona Florescu, devastată de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: „Steaua mea e tristă, nu mai strălucește”

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook

Simona Florescu a transmis un mesaj sfâșietor, la 3 zile de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. 

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. De trei luni de zile regretatul actorul era internat în spital din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. Moartea acestuia a lăsat multă durere în urmă. Familia, prietenii, dar și cei care l-au apreciat pe actor, au fost șocați la aflarea cumplitei vești. 


Ion Dichiseanu și Simona Floresc au fost căsătoriți 22 de ani, iar în 2008 au decis să divorțeze. Chiar dacă au mers pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ioana. Acum, Simona este îngenuncheată de durere și nu poate trece peste această perioadă grea. 


„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene pentru organizarea perfecta a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gandit toate detaliile, am mai venit si noi cu ceva idei dar el a fost si este stâlpul nostru.


Mulțumim tuturor celor care fizic, sau prin mesaje, au adus un ultim bun-rămas lui Dichi.


Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc.


Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris Simona Florescu pe pagina sa de Facebook.


 Ion Dichiseanu s-a născut la 20 octombrie 1933, la Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografie în 1959. A avut o îndelungată activitate la Teatrul Nottara şi în cinematografie.

 

“A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit”,a spus Simona Florescu, pentru FANATIK.

 

Citește și: Carmen Harra, teorie despre cauza morții maestrului Ion Dichiseanu: ”Am analizat numerologia lui”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel