Simona Florescu, despre semnele pe care le primește de la Ion Dichiseanu. Ce îi cere în vis regretatul actor

Data publicării:
Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook

Simona Florescu, fosta soție regretatului actor, Ion Dichiseanu, a dezvăluit ce semne primește de la fostul ei soț, dar și ce îi cere în vis.

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. În ultimele trei luni de viață, regretatul actorul a fost internat în spital din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. Moartea acestuia a lăsat multă durere în urmă. Familia, prietenii, dar și cei care l-au apreciat pe actor, au fost șocați la aflarea cumplitei vești. 


Ion Dichiseanu și Simona Florescu au fost căsătoriți 22 de ani, iar în 2009 au decis să divorțeze. Chiar dacă au mers pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ioana. La două luni de la decesul marelui actor, Simona este îngenuncheată de durere și nu poate trece peste pierderea omului iubit. Recent, femeia a declarat că primește semne de la soțul ei și îi apare adesea în vis, unde îi cere diverse lucruri.

“Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă.

Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre.

Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre”, a spus Simona Florescu la Exclusiv VIP, la Prima TV.

 

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a mai spus că toată familia face planuri ca și când acesta ar trăi. 

“El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească.

Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi”, a mai spus Simona Florescu în emisiunea citată.

 

La ce nu poate renunța fiica lui Ion Dichiseanu

 

 Fiica regretatului actor a declarat că îi simte lipsa tatălui său și suferă cumplit. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu a putut să renunțe la câteva din lucrurile tatălui său, deoarece îi dau putere să meargă mai departe și să-l simtă lângă ea.

Printre lucrurile pe care nu a putut să le dea de pomană se numără costumul alb al tatălui său și pantofii, dar și alte câteva lucruri.

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a spus Ioana Dichiseanu pentru Fanatik.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel