Silviu Prigoană și-a văzut pentru prima dată nepotul, la 8 luni după ce a devenit bunic. Cum a reacționat afaceristul

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto: Silviu Prigoană, captură TV
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Silviu Prigoană, captură TV

Silviu Prigoana este în culmea fericirii, după ce și-a văzut pentru prima dată nepotul. 

Silviu Prigoană este în culmea fericirii. Honorius l-a făcut bunic pe Silviu Prigoană, iar întâlnirea cu micuțul Arthur a fost extrem de emoționantă. Afaceristul a putut să-și țină nepoțelul în brațe, la opt luni după ce a venit pe lume și asta pentru că fiul său este stabilit în America. 

Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul

Silviu Prigoană a recunoscut că întâlnirea cu nepotul său a fost una extrem de emoționantă. Totodată, omul de afaceri  a declarat că își dorește ca și nepotul lui să facă sport și să învețe să înoate de mic, la fel au făcut și băieții săi.

„Honorius și familia sa s-au întors în țară. Bebe e mare acum, Arthur are deja opt luni. Este minunat să fii bunic!”, a declarat Prigoană pentru impact.ro.

Cum a devenit Silviu Prigoană milionar

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Silviu Prigoană a vorbit despre afacerea care i-a produs primul milion de lei. Afaceristul a speculat perioada de după Revoluție și, după ce s-a asociat cu încă un om de afaceri, a reușit să se îmbogățească. 


”Primul business pe care l-am făcut eu după Revoluție a fost prelucrarea cerealelor. Eu le transformam în alcool. Deci eu mi-am dat demisia de la fabrica unde lucram, am mers cu Ghiță, prietenul meu, și cumpăram trenuri întregi de cereale din sud, era la liber. Mergeam și cumpăram de la tot felul de depozite de astea mari de cereale. Le aveau strânse din 89 și în 90, în primăvară, am mers și am cumpărat de la ăia. Noi am mers și am luat un tren de cereale și l-am dus să îl facem alcool. Am făcut contract cu ICS Alimentara să vindem alcoolul la ăia și contract cu fabrica de alcool să ne prelucreze cerealele respective, să le ambaleze la sticle de jumătate. Atenție mare, nu la litru, și noi îl dădeam la ICS Alimentara la prețul de producție cu ambalaj returnabil. Noi câștigam 4 lei la litru plus lada, milioane de sticle și milioane de navete, genți de bani”, a declarat Silviu Prigoană la Antena Stars,  în emisiunea lui Dan Capatos.

Politicianul spune că elementul care a făcut afacerea atât de profitabilă a fost ambalajul returnabil, care i-a adus atunci venituri considerabile. 

”Garda Financiară a venit la noi imediat după ce s-a înființat, am fost vizați că era neregulă. Îți dai seama la milioanele pe care le făceam noi pe sticle. Că noi de acolo câștigam, pe sticle. Noi plăteam la fabrică prelucratul cerealelor și în contract aveam că ei ne dau cu ambalaj, în preț ne dădeau cu ambalaj. Aveam centrele de achiziții sticle și borcane, tiruri întregi pe zi, 2 lei sticla de jumătate, și erau foarte multe milioane de sticle de jumătate. Au fost foarte mulți bani”, a mai spus Silviu Prigoană.

Ce pensie are Silviu Prigoană

Afaceristul a ieșit la pensie la doar 56 de ani. Anul trecut, el mărturisea că a avut niște contribuții uriașe la fondul de pensii, atfel că a avut dreptul să se retragă din activitate mai devreme.

”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a spus Silviu Prigoană la momentul respectiv.

La finalul lui 20202, Silviu Prigoană a dezvăluit suma exactă care îi intră în cont lunar. 

”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47- 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ”Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, i-a spus Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel