Silviu Prigoană, plângere împotriva Adrianei Bahmuțeanu. Ce acuzații îi aduce omul de afaceri: "Dacă eram vinovată, nu eram demult la pușcărie?"

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu sunt în continuare la cuțite. Recent, omul de afaceri i-a făcut plângere prezentatoarei TV.

Tensiunile dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă. Cei doi au divorțat ultima dată în anul 2015, dar de atunci războiul dintre ei nu a încetat sunt sunt într-un continuu scandal. Omul de afaceri și prezentatoarea TV au împreună doi doi băieți, iar Silviu Prigoană este cel care a câștigat custodia lor. În prezent, copiii locuiesc alături de tatăl lor. 

Recent, Silviu Prigoană i-a făcut plângere fostei soții, pe care o acuză că nu și-a onorat obligațiile legale față de copiii pe care îi au împreună. În urma acuzațiilor aduse de fostul soț, Adriana Bahmuțeanu a avut și o primă reacție. Vedeta a declarat că nu este nimic adevărat și a explicat motivul pentru care nu ajunge la o înțelegere cu Silviu Prigoană. 

 

“Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect. Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii. Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit impact.ro.

 

Adriana Bahmuțeanu a declarat că s-a săturat de acuzațiile aduse de fostul soț și comunică cu acesta doar prin intermediul avocaților. De asemenea, prezentatoarea TV a precizat că speră ca toate tensiunile dintre ea și fostul soț să se termine cât mai repede. 

 

“Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu  Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești? Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților.Sau a hârtiilor, adică al notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin. Sper ca toată epopeea asta să se sfârșească cândva, fiindcă deja durează de prea mult timp. Și pe mine personal, vă spun sincer, nu mă mai interesează aparițiile lui prin presă!”, a mai spus prezentatoarea TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel