Silviu Prigoană, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea primei soții: „Astăzi am fi reușit să o salvăm”

Data publicării:

Silviu Prigoană și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea primei sale soții. 

Silviu Prigoană a vorbit despre cea mai mare durere a sa. Recent, omul de afaceri a făcut dezvăluiri dureroase despre prima sa soție, mama celor doi fii ai săi, Silvius și Honorius.

Silviu Prigoană,despre moartea femeii pe care a iubit-o cu adevărat

Afeceristul a povestit în nenumărate rânduri că familia sa avea un trai decent și a fost nevoit să muncească din greu pentru a pune o pâine pe masă. Din nefericire, Silviu Prigoană s-a accidentat foarte rău și a rămas fără un picior, după ce s-a angajat întro fabrică. După această tragedie, afaceristul a trecut printr-o altă dramă, care l-a marcat profund. Mai exact, soția acestuia  a fost răpusă de o boală cumplită. 

„Prima mea soție a murit în 1994, când Honorius și Silvius erau mici. A avut o boală cumplită și în doar șase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea așa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reușit să o salvăm. Atunci nu am reușit să facem nimic”, a declarat în urmă cu mai mulți ani Silviu Prigoană pentru revista Tango

Cum a devenit Silviu Prigoană milionar

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Silviu Prigoană a vorbit despre afacerea care i-a produs primul milion de lei. Afaceristul a speculat perioada de după Revoluție și, după ce s-a asociat cu încă un om de afaceri, a reușit să se îmbogățească. 


„Primul business pe care l-am făcut eu după Revoluție a fost prelucrarea cerealelor. Eu le transformam în alcool. Deci eu mi-am dat demisia de la fabrica unde lucram, am mers cu Ghiță, prietenul meu, și cumpăram trenuri întregi de cereale din sud, era la liber. Mergeam și cumpăram de la tot felul de depozite de astea mari de cereale. Le aveau strânse din 89 și în 90, în primăvară, am mers și am cumpărat de la ăia. Noi am mers și am luat un tren de cereale și l-am dus să îl facem alcool. Am făcut contract cu ICS Alimentara să vindem alcoolul la ăia și contract cu fabrica de alcool să ne prelucreze cerealele respective, să le ambaleze la sticle de jumătate. Atenție mare, nu la litru, și noi îl dădeam la ICS Alimentara la prețul de producție cu ambalaj returnabil. Noi câștigam 4 lei la litru plus lada, milioane de sticle și milioane de navete, genți de bani”, a declarat Silviu Prigoană la Antena Stars,  în emisiunea lui Dan Capatos.

Politicianul spune că elementul care a făcut afacerea atât de profitabilă a fost ambalajul returnabil, care i-a adus atunci venituri considerabile. 

”Garda Financiară a venit la noi imediat după ce s-a înființat, am fost vizați că era neregulă. Îți dai seama la milioanele pe care le făceam noi pe sticle. Că noi de acolo câștigam, pe sticle. Noi plăteam la fabrică prelucratul cerealelor și în contract aveam că ei ne dau cu ambalaj, în preț ne dădeau cu ambalaj. Aveam centrele de achiziții sticle și borcane, tiruri întregi pe zi, 2 lei sticla de jumătate, și erau foarte multe milioane de sticle de jumătate. Au fost foarte mulți bani”, a mai spus Silviu Prigoană,în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena StarsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel