Silviu Prigoană, atac dur la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Ce relație există acum între vedetă și băieții ei: „Îi denigra pe copii de față cu ei”

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa instagram/ colaj foto

Silviu Prigoană a răbufnit la adresa Adrianei Bahmuțeanu și i-a adus acuzații grave.

Silviu Prigoană nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa fostei soții. Afaceristul i-a adresat un mesaj subtil, spunând că dacă el le face mereu de mâncare copiilor, ea ar fi sunat la pizza pentru a scăpa mai ușor.

„După ce a decedat mama l-am mutat și pe tata la mine. Ne-a prins pandemia aici pe toți. Am renunțat la tot personalul pentru că asta a fost voința tatălui meu. Eu am fost mamă, tată, bucătăreasă, spălătoareasă... A fost foarte complicat în perioada respectivă. Șase luni nu am avut nimic, nici menajeră. A fost totuși o perioadă fructuoasă din punct de vedere al relaționării între copii și bunic, între mine și tata, între mine și copiii.

Au stat la mama lor vreo 2 ani și jumătate timp în care ne-am văzut sporadic. (...) Am gătit ciorbă, supă, fripturi. Trebuia să fac mâncare gătită la copii. Trebuia să mă orientez înspre regimul lui alimentar pentru că el nu are voie să mănânce supracaloric. La mămică lor e simplu: dăm telefon, vine pizza și toată lumea e fericită. Aici nu e așa. A mâncat 3 ani de zile încontinuu pizza. Ajunge”, a spus Silviu Prigoană pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Silviu Prigoană a declarat că de când sunt copiii la ei nu au fost niciodată bolnavi. De asemenea, acesta a mai mărturisit că a făcut eforturi pentru a-l ajuta pe unul dintre băieți să slăbească, după ce ar fi ajuns să cântăreață dublu greutății vârstei lui.

„De când sunt la mine, de trei ani de zile n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă 2 zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile. Acum facem eforturi să ne menținem. (...) Copiii mei s-au apucat singuri să învețe japoneză și chineză. Am încercat fiind diferență de aproape 4 ani între ei să stea mai mult separat și să aduc să fie fiecare cu gașca lui. (...) Probabil ei învață limbile astea ca să se ascundă de mine să nu înțeleg eu sau probabil să aibă comunicare cu mama lor. Da (n.r. - spune că Adriana vorbește limbi străine). Păi dacă nu înțelege ce nu e bine pentru copiii lor, copiii iau atitudine și se specializează”, a continuat el pentru sursa citată.

 

Omul de afaceri a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că i-ar fi denigrat pe copii în public, de față cu ei. Cu toate astea,  el i-ar fi învățat să o iubească mereu pentru că e mama lor.

„Ei știu pentru că au stat acasă cu mama lor când ea îi denigra public de față cu ei. Nu trebuie să intre pe Internet să știe ce a spus mama lor despre ei. E oricum totul public, ei au acces la Internet. Problema e că și colegii lor au Internet și toată lumea vede ce exprimare a avut mama lor despre copii. Nu poți să-ți denigrez public un copil. E inuman. Copiii sunt puțin ariciți, dar eu le-am spus că trebuie să o iubească pentru că e mama lor. În casă nu se discută despre ea”, a mai transmis Silviu Prigoană.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel