Silviu Prigoană, dezvăluiri inedite despre familia sa. Omul de afaceri este mândru de copiii săi: „La ora 5:30 sunt în picioare”

Data publicării:
Sursa foto: Silviu Prigoană, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Silviu Prigoană, captură TV

Silviu Prigoană a făcut confesiuni despre familia sa. Omul de afaceri a dezvăluit cum arată programul copiilor săi. 

Silviu Prigoană a fost invitat recent în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, acolo unde a făcut declarațiisincere despre familia sa. Omul de afaceri a vorbit și despre copii săi, dar și despre programul pe care îl au aceștia. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a mărturisit că cei mici nu pot renunța la tablete și sunt foarte matinali, indiferent de starea lor.  Cu toate astea, Silviu Prigoană este foarte mândru de ei și se bucură de faptul că sunt implicați în numeroase activități, care îi ajută să se dezvolte. 

„N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură. Școala la privată, la British. A născut( nr. e bunic), Corina, da, acum două luni, e cetățean american", a spus Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană, părerea sinceră despre sport

Silviu Prigoană a mărturisit că mulți sportivi au ajuns în situația în care și-au pierdut casa și mașina pentru a ajunge sus.

„Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi, dar n-au ajuns. Eu știu cazuri că și-au vândut casa și au plătit antrenor. (...) Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final, unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final, glorie, o diplomă și o medalie. Ai mei (nr. copiii) da, dar nu de performanță, ei fac obligatoriu”, a mai spus omul de afaceri.

Cum a devenit Silviu Prigoană milionar

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Silviu Prigoană a vorbit despre afacerea care i-a produs primul milion de lei. Afaceristul a speculat perioada de după Revoluție și, după ce s-a asociat cu încă un om de afaceri, a reușit să se îmbogățească. 


„Primul business pe care l-am făcut eu după Revoluție a fost prelucrarea cerealelor. Eu le transformam în alcool. Deci eu mi-am dat demisia de la fabrica unde lucram, am mers cu Ghiță, prietenul meu, și cumpăram trenuri întregi de cereale din sud, era la liber. Mergeam și cumpăram de la tot felul de depozite de astea mari de cereale. Le aveau strânse din 89 și în 90, în primăvară, am mers și am cumpărat de la ăia. Noi am mers și am luat un tren de cereale și l-am dus să îl facem alcool. Am făcut contract cu ICS Alimentara să vindem alcoolul la ăia și contract cu fabrica de alcool să ne prelucreze cerealele respective, să le ambaleze la sticle de jumătate. Atenție mare, nu la litru, și noi îl dădeam la ICS Alimentara la prețul de producție cu ambalaj returnabil. Noi câștigam 4 lei la litru plus lada, milioane de sticle și milioane de navete, genți de bani”, a declarat Silviu Prigoană la Antena Stars,  în emisiunea lui Dan Capatos.

Politicianul spune că elementul care a făcut afacerea atât de profitabilă a fost ambalajul returnabil, care i-a adus atunci venituri considerabile. 

”Garda Financiară a venit la noi imediat după ce s-a înființat, am fost vizați că era neregulă. Îți dai seama la milioanele pe care le făceam noi pe sticle. Că noi de acolo câștigam, pe sticle. Noi plăteam la fabrică prelucratul cerealelor și în contract aveam că ei ne dau cu ambalaj, în preț ne dădeau cu ambalaj. Aveam centrele de achiziții sticle și borcane, tiruri întregi pe zi, 2 lei sticla de jumătate, și erau foarte multe milioane de sticle de jumătate. Au fost foarte mulți bani”, a mai spus Silviu Prigoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel