Silviu Mircescu, despre cel mai important rol din viața lui: "Acum totul se rezumă la copilul meu"/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Silviu Mircescu, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Silviu Mircescu, sursa instagram

Silviu Mircescu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola despre cel mai important rol din viața lui: cel de tată.

Silviu Mircescu este unul dintre cei apreciați actori din generația nouă. Acesta urmează să joace în sezonul patru din serialul Vlad. Actorul îl va interpreta pe Viorel, garda de corp și omul de încredere al lui Iordache.

Silviu Mircescu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre rolul pe care îl va interpreta în cel mai urmărit serial, dar și despre cum se simte de când a a devenit tătic.

 

Cum este Silviu Mircescu în rolul de tată

 

Spectacola: Până acum ai avut roluri ca și actor, acum ai și rolul de tătic. Cum te simți?

Silviu Mircescu:  Sunt cel mai fericit om de pe planetă. Din punctul meu de vedere este cel mai frumos lucru pe care poți să îl faci. Să lași în urma ta un copil, copilul tău. Este ceva extraordinar.

 

Spectacola: Se stau foarte multe ore pe platoul de filmare. O să-ți fie greu să stai departe de copil? Cum o să reziști?

Silviu Mircescu: Îmi este foarte greu să stau departe de copil, dar mulțumită tehnologiei, există cameră și există aplicații, mai vorbim. Dar da, nu este același lucru ca atunci când ești cu el acasă. Dar nu avem ce face, asta este meseria, mergem înainte. De fiecare dată când am timp liber stau numai cu el. Și seara când ajung, dacă nu doarme, oricât de obosit aș fi, tot stau cu el. E un sentiment frumos.

 

 

Spectacola: Cum te-a afectat pe tine pandemia? 

Silviu Mircescu: M-a afectat foarte tare, ca orice artist. Mi-a fost foarte greu, dar a trecut foarte repede timpul pentru că fiind proaspăt tătic am avut timp să mă ocup de copilul meu și să petrec mai mult timp cu el. Pe de altă parte, mi-a lipsit foarte mult scena, mi-au lipsit camerele, mi-au lipsit oamenii, publicul și tot ce înseamnă viața de actor.

 

"Rolul din serialul Vlad a venit  ca o gură proaspătă de aer"

 

Spectacola: Cum a venit provocarea de a juca în serialul Vlad? 

Silviu Mircescu: A venit ca o gură proaspătă de aer. M-am bucurat foarte tare după ce am dat proba și m-au anunțat că am luat-o. Îmi era dor să joc într-un serial și mai ales într-un serial de genul ăsta. Eu am fpst chemat la casting și la primul sezon de acum doi ani de zile, dar nu am putut, deoarece atunci aveam alte proiecte și nu puteam să mă prezint, dar uite că timpul le rezolvă pe toate și iată-mă aici alături de actorii aceștia minunați. Este un serial care nu știu când se va mai face la noi în România. Este cu totul altceva.

 

Spectacola: Ținând cont că ești nou în serialul Vlad, te cunoști cu actorii care joacă deja? Ai vreo legătură mai strânsă cu vreunul dintre ei? 

Silviu Mircescu: Da, mă cunosc cu toți, mă știam cu toți dinainte, cu unii dintre ei sunt și la teatru împreună, avem spectacol împreună, iar cu ceilalți cu care nu joc la teatru, ne știam oricum dinainte. Cu toți mă înțeleg foarte bine.

 

Spectacola: Dacă ai face un serial cu viața ta, cum s-ar numi?

Silviu Mircescu: Muncește pentru visul tău. Și asta pentru că eu muncesc foarte mult pentru visul meu.

 

Spectacola: Ținând cont de rolul pe care o să-l ai în film, crezi că ți se potrivește? Sau o să-ți fie greu să intri în rol?

Silviu Mircescu: Nu mi-a fost greu să-mi intru în rol pentru că am crescut în cartier alături de băieți și știu ce înseamnă agresivitatea. Nu am cochetat cu armele, dar am avut pe lângă mine așa ceva. La noi, actorii, învățăm foarte mult de la oamenii din jur. Nu mi-a fost greu, dar mi se potrivește datorită aspectului meu fizic pentru că eu, în adâncul sufletului meu sunt un romantic francez. Sunt foarte sensibil, într-adevăr. Știți cum se spune, bărbații care par agresivi la prima vedere, de fapt sunt foarte sensibili. Noi ne ascundem sensibilitatea prin paravanul ăsta, prin măștile pe care ni le punem. Fiecare om în parte are o mască a lui, dar nimeni nu știe cum ești acasă tu cu tine, când plângi în pernă noaptea.

Spectacola: Cum ești tu acasă cu tine?

Silviu Mircescu:  Eu acasă cu mine sunt foarte sensibil, foarte iubitor. Puteți să-l întrebați pe copilul meu, dar este prea mic să vă răspundă. Sunt cu totul diferit față de cum sunt în societate. Acum totul se rezumă la copilul meu. Sunt foarte fascinat și fericit de treaba asta. E normal să avem o mască. Nu putem să lăsăm pe toată lumea să ne cunoască. Uneori nu este bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel