Silviu Mircescu, superstițios în privința aurului. Motivul pentru care nu poartă niciodată: „Se zice că dacă îl pierzi imediat...”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Silviu Mircescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, motivul pentru care nu mai poartă aur. Actorul a vorbit și despre planurile legate de Crăciun, dar și despre tradițiile pe care le respectă în fiecare an. 

SPECTACOLA: Ce planuri ai de Crăciun, în acest an?

Silviu Mircescu: Ca de fiecare dată, de Crăciun, voi merge acasă la familie.

SPECTACOLA: Sunt sărbătorile diferite de când ai devenit  tătic?

Silviu Mircescu: Daaaaa!!!! E foarte frumos, mai ales dimineața când ne trezim și mergem să desfacem cadourile de la Moș Crăciun. Nimic nu se compară cu reacțiile băiatului meu când vede cadourile.

SPECTACOLA: Crezi că e important ca într-o lume tot mai rapidă, digitalizată, robotizată, să mai păstrăm tradițiile de Sărbători? Crezi că e important să le povestim și să le arătăm copiilor noștri magia Crăciunului?

Silviu Mircescu: Bineînțeles că e important să păstram și să ducem mai departe tradiția Crăciunului. E un moment special cu care am crescut și de care ne-am bucurat tot timpul… E perioada cadourilor, e perioada să fim mai buni, mai înțelegători, să apreciem ceea ce avem și să dăm și altor. Și e important să învețe și copii noștri lucrurile astea, care te fac un OM MAI BUN! Și e bine să fim așa tot timpul, nu doar când vine perioada sărbătorilor.

SPECTACOLA: Există vreo traditie de Crăciun pe care o respecți în fiecare an?

Silviu Mircescu: Sigur ca da! Colindul! În fiecare an așteptăm cu nerăbdare să fim colindați și îmi place să cânt alături de ei, bineînțeles dacă știu colindul respectiv.

SPECTACOLA: Ai un film preferat de Crăciun?

Silviu Mircescu: Filmul preferat de toată lumea… Singur acasă! Nu-l ratăm nici anul acesta pe PRO TV.

SPECTACOLA: Dar o mâncare favorită?

Silviu Mircescu: Sarmale, salată beuf, șorici 

SPECTACOLA: Cine se ocupă de prepararea mâncărurilor de sărbători? Există un fel de mâncare care nu vă lipsește în niciun an?

Silviu Mircescu: De fiecare dată... Mama! Nu lipsesc niciodată sarmalele.

SPECTACOLA: Care este cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun?

Silviu Mircescu: Plecatul cu toți prietenii până seara târziu cu colindul… Mi-e dor de perioada aia. Acolo am cele mai multe amintiri frumoase…

SPECTACOLA: Avănd în vedere obiceiurile noastre culinare, ce faci să nu te îngrași de Sărbătorile de iarnă?

Silviu Mircescu: Nu exagerez, gust din toate pentru că sunt pofticios.

SPECTACOLA: Cum îți amintești Crăciunul în copilărie? Care erau cadourile tale preferate? Îi scriai Moșului?  Îți este dor de acele vremuri?

Silviu Mircescu: Așa cum povesteam și mai sus, mi-e dor de plecatul cu colindul, de dat cu sania pe strada Stadionului, de cântat în corul școlii la serbare. Niciodată nu am fost pretențios la cadouri, m-am bucurat la orice cadou.

SPECTACOLA: Poveste-ne o întâmplare (sau mai multe) amuzantă petrecută de Crăciun / Revelion…

Silviu Mircescu: Am primit cadou de la Moș Crăciun un lanț de aur la un moment dat, bineînțeles când eram mai mare și îmi doream unul și am ieșit cu copii afară să ne jucăm în zăpadă și când m-am întors bineînțeles că nu-l mai aveam. Și de atunci n-am mai purtat aur.  Se zice că dacă îl pierzi imediat, aurul nu stă la tine  sau cel puțin așa m-au consolat după ce l-am pierdut și plângeam.

SPECTACOLA: Ce superstiții ai la sfârșit de an? Obișnuiești să îți pui dorințe?

Silviu Mircescu: Îmi doresc să fiu mai bun pe toate planurile. Nu am nicio superstiție.

SPECTACOLA: Cum a fost anul 2022 pentru tine și cum îți dorești să fie 2023?

Silviu Mircescu: Mulțumită lui Dumnezeu a fost cel mai bun an de când practic meseria de actor! Am câștigat de 100 de ori mai mult decât am pierdut în cei 2 ani de pandemie. Am muncit enorm și muncesc în continuare de dimineață până seara, 7 din 7. Am familia sănătoasă și sunt fericit și liniștit! Îmi doresc să fiu și să am familia sănătoasă! Asta îmi doresc în 2023!

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare provocare în 2022?

Silviu Mircescu: Cea mai mare provocare în 2022 a fost și este cea de a duce la bun sfârșit toate proiectele în care sunt implicat!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel