Silvia Dumitrescu, dezvăluiri neștiute despre Mădălina Manole, la 13 ani de la moartea artistei: “A plecat ca să scape de părinții ei”

Sursa foto: Silvia Dumitrescu și Mădălina Manole, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Silvia Dumitrescu și Mădălina Manole, facebook

Silviua Dumitrescu a făcut dezvăluit neașteptate despre Mădălin Manole, la 13 ani de la moartea acesteia. 

Astăzi, 14 iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit vârsta de 56 de ani. Tot astăzi se împlinesc și 13 ani de la momentul în care regretata artista s-a stins din viață. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. 

Silvia Dumitrescu, dezvăluiri neștiute despre Mădălina Manole, la 13 ani de la moartea artistei

La 13 ani de la moartea artistei, Silvia Dumitrescu a făcut o serie de declarații neașteptate. Vedeta a povestit cum a fost prima întâlnirea dintre cele două, dar și cum au ajuns să fie bune prietene. 

“Îmi amintesc cu mult drag de prima mea întâlnire cu Mădălina. Mi-a plăcut din prima de ea, era sociabilă, zâmbăreață și plină de viață. Mi-a mărturisit mult mai târziu că mă plăcea și mă admira mult de aceea era ușor reținută și intimidată de mine.

Mădălina era un om tenace, muncitor și foarte talentat. Mi-a mărturisit mai târziu, într-un moment de intimidate, ceva despre Șerban Georgescu, primul ei soț.

Mi-a spus că,  în privat era un tip cu totul diferit de cum îl vedeam noi din exterior. Era haios, tandru, un tip de la care învățai extrem de multe, cu o cultură generală vastă și știa multă muzică. A venit vorba de Șerban pentru că eu am văzut în ea o interpretă care putea să cânte și alte genuri muzicale ca pop rock, pop dance și blues. Era foarte încântată de faptul că piesele ei plăceau publicului și că muzica lor era foarte difuzată, se simțea norocoasă”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Silvia Dumitrescu.

„Mama ei niciodată nu o lăuda după vreo apariție sau concert”

Silvia Dumitrescu a povestit că Mădălina Manole era foarte tristă din cauza faptului că părinții nu o lăudau niciodată pentru prestațiile sale.

“A trecut ceva vreme și am dat și eu, întâmplător, peste ea la o emisiune tv și atunci am prins curaj, am pus mâna pe telefon și am lăudat-o. S-a bucurat extrem de mult și și-a dat seama că era un gest sincer. Cu această ocazie mi-a spus că mama ei niciodată nu o lăuda după vreo apariție sau concert.

Întotdeauna îi găsea numai defecte. Apoi eu i-am zis să nu-și facă probleme pentru că și tatăl meu, când era vorba să mă laude, mă lăuda numai în fața altora. Și dacă-l întrebam ‘cum a fost, tăticule?’ el spunea ‘toți ați cântat frumos’ “ mărturisește Silvia Dumitrescu.

„Suferea de această depresie în tăcere”

“Apoi ne-am văzut la Sala Palatului, la concertul lui Mihai Constantinescu, și-i ocupasem un loc alături de mine și de Marina Florea, în cabină. Când a venit a trecut pe lângă mine ca o furtună și și-a ales o cabina unde era singură. Am venit la ea și am întrebat-o ce are. Mi-a spus că este într-o pasă proastă, că nu se simte bine și că vrea să stea singură. A cântat și a plecat repede.

A mai avut apoi perioade când nu dormea, era nervoasă, obosită și perioade fericite, care alternau. După cum au evoluat lucrurile cred că și-a dat seama că are niște probleme medicale dar se temea să meargă la doctor de frica presei.

Am avut un șoc imens la vestea morții ei și la cum a gândit, în detaliu, să-și pună capăt zilelor. Suferea de această depresie în tăcere și nimănui nu i-a trecut prin cap că este atât de grav. Dumnezeu s-o odihnească, să o ierte pe ‘fata dragă’ Mădălina, iubită și prețuită de atâția români”, povestește Silvia Dumitrescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iul 2023, 11:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience