Silvia Dumitrescu, apariție inedită la 61 de ani. Ce părere are Cătălin Botezatu despre artistă/ FOTO

Data publicării:
Silvia Dumitrescu, sursa instagram
Descriere foto: Silvia Dumitrescu, sursa instagram

Silvia Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu o ținută îndrăzneță la 61 de ani. Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea despre artistă.

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Melodiile vedetei au ajuns întotdeauna în topurile muzicale. Pe lângă vocea care a consacrat-o, Silvia Dumitrescu a impresionat și prin ținutele sale îndrăznețe. Chiar și la 61 de ani, cântăreața și-a păstrat stilul rock și suprinde pe toata lumea cu aparițiile ei. Recent, artista  a avut un concert la Arad și a apărut pe scenă cu o ținută deosebită. Vedeta a ales să poarte o bluză metalizată cu o pereche de colanți, totul asortat cu o pereche de tocuri înalte.

Cătălin Botezatu, sincer ca întotdeauna, a comentat ținuta purtată de Silvia Dumitrescu. Potrivit acestuia, artista și-a păstrat stilul care a consacrat-o și care îi vine foarte bine.

„La 61 de ani, Silvia e un pic rock, un pic gotic, mereu a fost cu sclipici, cu lanțuri, iar de siluetă nu i-a păsat, nu are complexe. Acest stil l-a păstrat până acum, nu e un stil chiar atât de desuet și de indecent, e un pic cam strâmtă bluza, dar să zicem că trece sub radar!„, a spus Cătătlin Botezatu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Dumitrescu (@silviadumitrescuoficial)

Cum a reușit să slăbească Silvia Dumitrescu

 

De-a lungul timpului, toată lumea s-a întrebat cum reușește Silvia Dumitrescu să se mențină în cea mai bună formă a ei.A rtista a dezvăluit că a apelat la un medic specialist care i-a recomandat să renunțe la prăjeli, iar acum ea mănâncă orice dar la ore fixe, prin urmare micul dejun la ora 10:00, prânzul la 14:30, iar cina la 19:00.

 

„Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm.„, a povestit artista potrivit redactia.ro 

 

Citește și:  Mihai Bendeac a suferit un atac de panică în timpul filmărilor iUmor. O echipă medicală i-a acordat îngrijiri: „E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel