Silvana Rîciu, la un pas de moarte. Drama neștiută a vedetei: „Aveam plămânii afectați peste 75 la sută”

Data publicării:
Sursa foto: Silvana Rîciu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Silvana Rîciu, facebook

Silvana Rîciu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Artista a fost la un pas de moarte. 

Silvana Rîciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care a fost la un pas de moarte. Mai exact, artista a luat un virus, care i-a afectat foarte rău plămânii. Inițial, vedeta a crezut că este vorba doar despre o simplă răceală. Din nefericire, starea sa de sănătate s-a agravat și a ajuns de urgență la spital, acolo unde a stat internată zile bune. De asemenea, artista a fost nevoită să poarte în permanență masca de oxigen. 

Silvana Rîciu: „Am stat cu oxigen zece zile internată, a fost foarte complicat”

“Am luat un virus, vreo două săptămâni am fost bolnavă, am crezut că e o gripă, o răceală, nu știam exact. M-am tratat, e adevărat, însă nu știam că am probleme cu plămânii. Se pare că avusesem și în anii dinainte, fără ca eu să știu, niște probleme la plămâni, care din cauza virusului ăsta s-au agravat și am ajuns la spital într-un stadiu deplorabil, cumva pe ultima sută de metri. Aveam plămânii afectați peste 75 la sută. Am stat cu oxigen zece zile internată, a fost foarte complicat”, a dezvăluit Silvana Rîciu, în emisiunea Star News.

Silvana Rîciu, la un pas de moarte. “Pregătiți-vă de ceea ce este mai rău”

Artista nu se aștepta ca starea ei de sănătate să fie atât de gravă, ea crezând că este doar o simplă răceală. Medicii i-au transmis soțului său că următoarele trei zile sunt decisive și speră ca aceasta să răspundă la tratamentul care i-a fost administrat. 

“Medicii de la urgențe i-au spus soțului meu ‘Să vedem cum va răspunde în următoarele trei zile la tratament, dacă nu va răspunde să vă pregătiți de ceea ce este mai rău’. Eu n-am știut lucrul ăsta, adică nu mi-am imaginat că este atât de grav, însă nu puteam să respir deloc. Nu puteam să urc scări, nu puteam să merg decât câțiva pași fără să obosesc exagerat de mult”, a mai spus artista.

Citește și: Silviu Andrei, în doliu. Mama DJ-ului s-a stins din viață: „Azi ai urcat între îngerii adevărați”

Anca Țurcașiu a devenit soacră. Fiul vedetei s-a căsătorit: ”De azi, am oficial doi copii”

„E un șoc atunci când apare”. Dana Săvuică, discuție fără perdea despre MENOPAUZĂ: La 47 de ani am avut primele simptome



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel