Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei, depus la cinematograful 'Dacia Mon Amour'

Data publicării:
Draga Olteanu Maria, foto captură video Youtube/TVR
Descriere foto: Draga Olteanu Maria, foto captură video Youtube/TVR

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei a fost depus, joi seara

Potrivit Agerpres, sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei a fost depus, joi seara, pe scena cinematografului "Dacia Mon Amour", fiind purtat pe braţe de militarii Garnizoanei Piatra-Neamţ.

Toţi cei care vor dori să îi aducă un ultim omagiu îndrăgitei actriţe o vor putea face până duminică dimineaţa, atunci când cortegiul funerar va pleca spre Biserica "Sf. Ioan Domnesc".

Între orele 10,00 şi 12,00 vor avea loc, la biserică, depuneri de coroane şi flori, iar de la ora 12,00 este programată slujba religioasă urmată de acordarea onorurilor militare.

De la Biserica "Sf. Ioan Domnesc", cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul "Eternitatea" din Piatra-Neamţ, cu o oprire de aproximativ 10 minute în faţa Teatrului Tineretului.

Înhumarea este programată în jurul orei 15,30.

În vârstă de 87 ani, Draga Olteanu Matei a decedat în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hematologie a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iaşi, unde fusese internată cu hemoragie digestivă superioară, potrivit Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel