Sia, dezvăluire șocantă despre relația cu actorul Shia: "Este bolnav"

Data publicării:
Sia, facebook
Descriere foto: Sia, facebook

Artista Sia a făcut mărturisiri șocante despre relația tumultoasă pe care a avut-o cu actorul Shia LaBouf.

După relatările apărute în presă despre plângerea depusă de cântăreaţa britanică FKA twigs împotriva fostului său iubit Shia LaBeouf pentru abuzuri de natură fizică şi sexuală, o altă fostă parteneră a actorului îl acuză de comportament abuziv în relaţie, potrivit Agerpres.

Într-un mesaj postat pe Twitter, cântăreaţa australiană Sia a distribuit un articol despre plângerea intentată de FKA twigs, adăugând că şi ea a fost abuzată emoţional în timp ce se afla într-o relaţie cu LaBeouf.

"Şi eu am fost abuzată emoţional de Shia, un mincinos patologic, care m-a atras într-o relaţie adulterină, pretinzând că este singur", a declarat ea pe Twitter.

"Cred că este foarte bolnav şi am compasiune pentru el şi victimele sale. Doar să ştiţi, dacă vă iubiţi - rămâneţi în siguranţă, staţi departe", a adăugat artista.

 



Cântăreaţa a revenit apoi cu un tweet în care îşi manifestă sprijinul pentru FKA twigs: "Te iubesc FKA twigs. Este foarte curajos din partea ta şi sunt foarte mândră de tine".

Un reprezentant al actorului nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

FKA twigs, pe numele său real Tahliah Debrett Barnett, a avut o relaţie de un an cu actorul, după ce au lucrat împreună la debutul regizoral semi-autobiografic al acestuia, "Honey Boy".

Ea l-a acuzat pe actor de agresiune sexuală, de infectarea cu bună ştiinţă cu o boală cu transmitere sexuală, de abuz verbal şi emoţional şi de agresiune fizică.

"Nu sunt în situaţia de a-mi apăra niciuna dintre acţiuni", a comentat actorul în replică la acest proces. "Le datorez acestor femei oportunitatea de a-şi face publice declaraţiile şi îmi accept răspunderea pentru lucrurile pe care le-am făcut", a precizat actorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel