„Doar tu și Dumnezeu”. Rux Opulența lansează a doua carte: „Titlul nu este legat neapărat de religie”

Data publicării:
Ruxi, foto Instagram
Descriere foto: Ruxi, foto Instagram

Influencera a mai scos o carte, fiind inspirată de succesul celei dintâi. Care este legătura cu Divinitatea

Rux Opulența, influenceră, mai nou și scriitoare, a publicat ce-a de-a doua carte a sa- „Doar tu și Dumnezeu”. Deși „titlul nu are neapărat legătură cu religia”, acest detaliu ar reprezenta o contradicție în sine, deoarece, „Dumnezeu” are legătură cu religia, mai exact religia creștină, religie recunoscută la nivel mondial.

„Titlul nu are neapărat legătură cu religia”

Vedeta a trăit situații intense de-a lungul vieții sale, lucru ce a inspirat-o să-și împărtășească experienșa de viața cu fanii, dar și cu publicul. Deși titlul nu este neapărat legat de religie, influencera dorește să transmită că trebuie să ne înconjurăm de persoane care ne inspiră pentru a ne ridica. De asemenea, în viziunea vedetei, speranța că va fi bine nu este același lucru cu credința de a reuși. Relația cu părinții în general reprezintă un alt motiv al acesteia prin care și-a argumentat inspirația.

''În a doua carte “Doar tu și Dumnezeu”, titlul nu este legat neapărat de religie. Cumva mesajul este că ai nevoie de oameni care te fac să poți. Adică că am speranța că o să fie bine, dar credința că o să reușesc nu. Despre asta este vorba în carte. Merg foarte mult pe relația cu părinții”, a mai declarat vedeta pentru Xtra Night Show, conform SpyNews.

Oamenii au povești diferite, dar probleme la fel

Contemplând la experiențele sale de viață, dar raportate și la situațiile celor din jurul său, Rux Opulența a dedus că toți avem aceleași probleme sau că aceste elemente sunt interconectate.

„Nu am făcut psihologie, dar simt ce am pățit eu și cumva suntem în același cerc toți. Doar că avem povești diferite, dar la bază avem aceleași probleme.'', a mai declarat Ruxi Opulenta la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

„O relație toxică este atunci când știi că nu ți-e bine acolo”

Influencera a oferit detalii și despre prima sa carte publicată „Intoxicata”, o carte în care puteți afla experiența lui Rux cu relațiile toxice, dar și cu „dogmele soceității”. Pentru vedetă, o relație toxică reprezintă situația în care nu te simți bine, dar nici nu poți pleca.

''Când ai relații toxice ești intoxicată. Pentru mine o relație toxică este atunci când știi că nu ți-e bine acolo, dar nu poți să pleci. Ești blocată psihic în chestia aia până nu îți faci curaj și nu ai o revelație. Prima carte a fost despre relația toxică și experiența au fost multe situații care te umileau efectiv și nu înțelegeai ce se întâmplă astfel că, căutai explicații. Singura explicație era că bărbatul era nepotrivit și tu nu aveai ce să cauți acolo.'', a declarat Ruxi Opulenta, în exclusivitate la Xtra Night Show, conform sursei citate.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel