Și-a tatuat 95% din suprafața corpului. Cât a cheltuit bărbatul ca să arate așa

Data publicării:

Un canadian care a petrecut peste 1.200 de ore pentru a-și acoperi corpul cu tatuaje, a dezvăluit cât l-a costat transformarea, dar și care este locul său preferat pentru tatuaje. 

Remy, din Canada, a muncit ore bune pentru a-și acoperi corpul cu zeci de tatuaje. Acum a dezvăluit locul său preferat pentru tatuaje, dar și cât l-a costat transformarea.


Remy, un bucătar din Canada, a vorbit despre transformarea prin care a trecut pielea sa, în ultimii ani. Bărbatul a dezvăluit că a petrecut 1.200 de ore în scaunul de tatuaje, în încercarea de a-și modifica aspectul, potrivit Dailystar.co.uk.


Acum, într-o postare pentru cei 198.000 de urmăritori de pe Instagram, Remy a dezvăluit locul său preferat pentru a se tatua - și s-ar putea să fie o surpriză.

 "Patru versiuni diferite ale tatuajului meu de la subsuoara stângă. Dacă sunteți pe cale să vi-l faceți pe al vostru, iată inspirația voastră. De fapt, a devenit unul dintre locurile mele preferate pentru a mă tatua.", a scris acesta pe Instagram.

 

Remy a publicat patru imagini cu el cu diferite nuanțe de cerneală sub braț.

Și, deși zona axilei este un loc sensibil pentru mulți, cu siguranță nu este și pentru canadian, care afirmă că este locul său preferat pentru tatuaje.


Postarea sa a adunat mii de like-uri și comentarii, fanii grăbindu-se să își împărtășească opinia.

Unul a scris: "Fiecare pas a fost minunat", în timp ce altul a pus la îndoială: "Cum?"

Un al treilea a spus: "Să fiu sincer, toate etapele arată foarte bine. Dar ultima, știi tu, liniște perfectă."

Iar un al patrulea a lăudat: "Atât de bolnav, amice", iar un al cincilea fan a intervenit: "O persoană absolut frumoasă".

Cât l-a costat transformarea


Bărbatul a început să se tatueze în 2009, primul tatuaj fiind numele fiului său, cu un scris personalizat.

De atunci, a petrecut nenumărate ore și a cheltuit aproximativ 75.000 de lire sterline pentru a-și acoperi corpul cu cerneală.

"Singurele locuri pe care nu mi le-am tatuat sunt cea mai mare parte a feței, urechile, tălpile picioarelor și părți din palmă.", a spus el

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel