Și-a pus curcanul în cap. Courteney Cox a recreat celebra scenă din „Friends”

Data publicării:
Captură foto YouTube/ Friends
Descriere foto: Captură foto YouTube/ Friends

Courteney Cox ne-a încântat în 236 de episoade din „Friends”, acum 20 de ani, dar nu s-a gândit niciodată scena cu dansul cu un curcan în cap o să o urmărească până astăzi. 

Multe scene din serial au devenit astăzi meme-uri și gif-uri care îi distrează pe internăuți. Este și cazul scenei în care Monica face un dans haios cu un curcan pe cap, de Ziua Recunoștinței. 

„The One With All the Thanksgivings” a fost difuzat pentru prima oară în timpul celui de-al cincilea sezon „Friends”, pe 19 noiembrie 1998. Monica Geller își pune un curcan pe cap  și face un dans pentru Chandler Bing (Matthew Perry ), în încercarea de a-și cere scuze pentru că i-a tăiat accidental degetele de la picioare cu ani în urmă. 

Cea mai bună parte a clipului este când Chandler își mărturisește dragostea pentru Monica, iar ea nu își poate arăta emoțiile din cauza curcanului care îi acoperă fața. 

Pentru că zilele acestea americanii sărbătoresc Ziua Recunoștinței, fanii înfocați și-au reamintit momentul și au ținut să îi reamintească și actriței, prin diverse comentarii și GIF-uri amuzante. Courtney Cox nu s-a lăsat mai prejos și și-a distrat fanii cu un un remake al acelei scene. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel