Și-a MUTILAT fața pentru a avea cei mai mari pomeți din lume. Transformare ȘOCANTĂ

Data publicării:

O tânără și-a mutilat fața pentru a avea cei mai mari pomeți din lumea. Acum este de nerecunoscut.

Anastasia Pokreshchuk este un model orginar din Ucraina. Femeia este dependentă de operațiile estetice. Deși cei din jurul ei o critică și consideră că arată ciudat, aceasta este foarte mândră de felul în care arată fiind de părere că are un chip frumos.

Ucrainianca face furori pe rețelele de socializare cu felul în care arată la nivelul feței. La 30 de ani, Anastasia Pokreshchuk și-a făcut numeroase operații estetice la frunte, pomeți, buze, care au transformat-o radical. Aceasta a pus accent pe pomeți, care acum arată de necrezut.

"După ce m-am injectat şi am văzut cum mi se schimbă pomeţii, m-am îndrăgostit de ei. Înţeleg că pentru mulţi arată ciudat, însă pe mine nu mă deranjează", a spus aceasta pentru dailystar.co.uk.

Anastasia Pokreshchuk este foarte admirată în mediul online. Aceasta are peste 250 de mii de urmăritori pe instagram. Unii dintre ei o complimentează pentru felul în care arată, însă alții o critică. Cu toate astea, femeia nu are de gând să se oprească din a-și face în continuare operații estetice.

Anastasia Pokreshchuk nu a ezitat niciodată să le arăte admiratorilor ei cum arăta înainte de intervențiile chirurgicale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анастасия???? (@_just__queen_)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel