Și-a mărit de cinci ori bustul și nu are de gând să se oprească. Incredibil cum arată femeia/ FOTO

Data publicării:
Tara Jayne McConachy, sursa instagram
Descriere foto: Tara Jayne McConachy, sursa instagram

Ea este femeia este pasionată de operațiile estetice. Pentru obsesia ei a cheltuit peste  200.000 de dolari.

Tara Jayne McConachy a dezvoltat o obsesie pentru operațiile estetice. În vârstă de 32 de ani, aceasta locuiește în Melbourne. Recent, ea a încercat să-i convingă pe specialiști să o mai supună la cea dea șasea operație la bust. 

”Toate formele mele sunt minuscule, cu excepția sânilor. Sunt în căutarea unui bust mai mare. În prezent am mărimea 540 și, pur și simplu, nu sunt deloc mulțumită de piept.”, a explicat femeia.

Tara, care se compară cu o ”păpușă de plastic”, a observat că pielea din zona respectivă se odula și a sperat că ”umplerea spațiului” va rezolva problema. 

”M-am gândit doar să fac o operație și să am sâni mai mari. Acesta va fi factorul wow și exact ceea ce am nevoie”, a mai spus ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

Dar Tara a rămas dezamăgită după ce medicii au spus că greutatea ei este prea mică și că, la 45 de kilograme, nu este recomandat să poarte implanturi mai mari.

”Sunt foarte îngrijorat de bunăstarea generală a Tarei. Nu doar în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar chiar trebuie să fie sănătoasă atât din punct de vedere fizic, cât și mental”, a spus dr. Nassif.

La sfârșitul consultației, medicii i-au spus Tarei că ar putea să-i schimbe implanturile dacă se va mai îngrășa cel puțin 10-15% din greutatea pe care o are acum.

”Dacă trebuie să fac apel la dorința ei de a avea implanturi mai mari pentru a o determina să devină o persoană mai sănătoasă, atunci așa am de gând să fac”, a concluzionat dr. Dubrow după consultație.

Tânăra a cheltuit aproximativ 200.000 de dolari pe operații estetice. Are șase rinoplastii, cinci măriri de sâni și numeroase injectări cu Botox sau fillere.

”Cred că în zilele noastre este foarte important ca o femeie să poată exprima cum se simte. Chirugia plastică este modul în care fac asta și mă bucură. Îmi dă încredere să fiu cea mai bună versiune a mea”, spunea Tara Jayne McConachy în urmă cu un an, conform Daily Mail.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel