Și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Incredibil cum arată rapperul/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Un rapper a uimit pe toată lumea după ce și-a implantat lanțuri de aur în locul firelor de păr.

Dan Sur, un rapper în vârstă de 22 ani, și-a făcut o schimbare radicală, cu care a șocat pe toată lumea. Acesta și-a dorit să iasă în evidență cu un look cu totul diferit. Mai exact, rapperul a renunțat la firele de păr pentru a-și face un implant cu lanțuri de aur.

Fanii au rămas șocați de această transformare a rapperului. Unii l-au felicitat pentru curajul său, în timp ce unii l-au criticat pentru această alegere. Într-un video pe care rapper-ul l-a postat pe Tik Tok, Dan Sur le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a apelat la această transformare.

 “Adevărul este că am vrut să fac ceva diferit pentru că văd că toată lumea își vopsește părul. Sper să nu mă copieze toată lumea acum”,  a spus rapperul.

Totodată, Dan Sur a povestit cum a decurs întreg procesul prin care a trecut.

“Lanțurile sunt atașate cu cârlige care sunt implantate în scalp și toate sunt legate între ele prin alte cârlige, prinse de craniu, pe sub piele”, a explicat Dan Sur, potrivit Hypebeast.

Potrivit Caracol TV, rapper-ul a făcut această operație anul acesta, în luna aprilir, dar încă nu s-a aflat suma pe care acesta a cheltuit-o pentru a obține acest look neobișnuit.

 

Ce spun medicii despre implantul de lanțuri al rapper-ului

 

Dr. Frank Agullo, un chirurg plastician, a declarat pentru Yahoo Life ce riscuri poate aduce un astfel de implant. Potrivit acestuia, lanțurile prinse de os, pot duce la infecții extrem de grave.

„Acest implant este o cale ușoară pentru bacteriile din aer să intre în contact cu bacteriile din corp. În acest caz, chiar cu craniul, os ce acoperă creierul. Mai mult decât atât, e îngrijorătoare greutatea pe care aceste cârlige prinse de os o susțin. Dacă aceste lanțuri se agață, doar un singur lanț poate cauza dislocarea implantului și chiar fracturarea craniului”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Sur (@dansurig)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Sur (@dansurig)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel