Și-a acoperit 98% din corp cu desene. Cum arată una dintre cele mai tatuate femei din lume

Data publicării:

Trupul ei este o adevărată pânză pentru pictură și s-a lăsat fără regrete pe mâinile celor mai talentați tatuatori, iar rezultatul a fost pe măsură. Ea este una dintre cele mai tatuate femei din lume. 

Amber Luke este una dintre cele mai tatuate femei din lume. Aceasta și-a acoperit 98% din corp cu cerneală și pare că nu vrea să se oprească aici. Amber a venit cu un nou mod inventiv de a obține și mai multă cerneală pe corp. Și-a ras capul pentru a obține un design de șarpe gravat deasupra urechii

Acasta și-a etalat noul design de șarpe pe care l-a tatuat deasupra urechii stângi, care se potrivește cu șarpele de pe sprânceană și are o semnificație specială pentru vedetă. Amber, care este cunoscută în mediul online sub porecla Blue Eyes White Dragon, a scris: „Mi-am ras partea cealaltă a capului și l-am tatuat noaptea trecută  - bine ați venit la famila de șerpi. O mulțime de oameni cred că înfățișarea mea este să caut un„ balaur ”, dar nu ... Îmi plac șerpii și mi-ar plăcea să mă reîncarnez într-unul”.

Postarea lui Amber a strâns peste 2.000 de aprecieri în câteva ore.

Cei 56.900 de fani ai săi s-au năpustit asupra noului tatuaj, unii chiar îndemnând modelul să-și radă și mai mult capul. Un fan a spus: „Abia aștept până îți razi tot capul și să-l tatuezi complet”.

Nu este pentru prima dată când Amber își rade capul pentru a se tatua. În octombrie 2019, ea și-a tuns părul pentru a obține un trandafir uriaș tatuat pe scalp. Ea a apelat la ajutorul artistului Tay Ashby pentru a schița designul alb-negru.

Amber a început să se tatueze de pe vremea când era adolescentă. Are peste 600 de tatuaje care îi acoperă corpul, așa că a început să devină tot mai creativă. Femeia și-a acoperit printr-un tatuaj și o cicatrice de pe buze. De asemenea, și-a tatuat temporar sprâncenele cu o nuanță albastră strălucitoare.

În ultimele luni, Amber și-a făcut, de asemenea, „tatuaje opace”. Acestea implică acoperirea deasupra pielii cu cerneală neagră, care se poate gravura, ulterior,  cu desene albe. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel