Și-a acoperit 98% din corp cu desene. Cum arată una dintre cele mai tatuate femei din lume

Trupul ei este o adevărată pânză pentru pictură și s-a lăsat fără regrete pe mâinile celor mai talentați tatuatori, iar rezultatul a fost pe măsură. Ea este una dintre cele mai tatuate femei din lume. 

Amber Luke este una dintre cele mai tatuate femei din lume. Aceasta și-a acoperit 98% din corp cu cerneală și pare că nu vrea să se oprească aici. Amber a venit cu un nou mod inventiv de a obține și mai multă cerneală pe corp. Și-a ras capul pentru a obține un design de șarpe gravat deasupra urechii

Acasta și-a etalat noul design de șarpe pe care l-a tatuat deasupra urechii stângi, care se potrivește cu șarpele de pe sprânceană și are o semnificație specială pentru vedetă. Amber, care este cunoscută în mediul online sub porecla Blue Eyes White Dragon, a scris: „Mi-am ras partea cealaltă a capului și l-am tatuat noaptea trecută  - bine ați venit la famila de șerpi. O mulțime de oameni cred că înfățișarea mea este să caut un„ balaur ”, dar nu ... Îmi plac șerpii și mi-ar plăcea să mă reîncarnez într-unul”.

Postarea lui Amber a strâns peste 2.000 de aprecieri în câteva ore.

Cei 56.900 de fani ai săi s-au năpustit asupra noului tatuaj, unii chiar îndemnând modelul să-și radă și mai mult capul. Un fan a spus: „Abia aștept până îți razi tot capul și să-l tatuezi complet”.

Nu este pentru prima dată când Amber își rade capul pentru a se tatua. În octombrie 2019, ea și-a tuns părul pentru a obține un trandafir uriaș tatuat pe scalp. Ea a apelat la ajutorul artistului Tay Ashby pentru a schița designul alb-negru.

Amber a început să se tatueze de pe vremea când era adolescentă. Are peste 600 de tatuaje care îi acoperă corpul, așa că a început să devină tot mai creativă. Femeia și-a acoperit printr-un tatuaj și o cicatrice de pe buze. De asemenea, și-a tatuat temporar sprâncenele cu o nuanță albastră strălucitoare.

În ultimele luni, Amber și-a făcut, de asemenea, „tatuaje opace”. Acestea implică acoperirea deasupra pielii cu cerneală neagră, care se poate gravura, ulterior,  cu desene albe. 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 dec, 09:05 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play